Uutiset: Panthella Portable kasvaa - Uusi versio suositusta kannettavasta valaisimesta nyt saatavilla

11. lokakuuta 2023
  Uutiset: Panthella Portable kasvaa - Uusi versio suositusta kannettavasta valaisimesta nyt saatavilla
Olemme innoissamme voidessamme esitellä uusimman lisäyksen Louis Poulsenin ikoniseen Panthella-sarjaan: Panthella 250 Portable. Tässä uraauurtavassa valaisimessa yhdistyvät ajaton estetiikka ja moderni innovaatio, ja se tuo ainutlaatuisen valaisimen Verner Pantonin valikoimaan.

Suurempi näyttö, suurempi valaistusPanthella 250 Portable -valaisimessa otetaan käyttöön alkuperäisen Panthella Portable -valaisimen tuttu muotoilu ja viedään se uusiin korkeuksiin 250 mm halkaisijaltaan olevalla varjostimella. Suurempi varjostin ei ainoastaan lisää visuaalista näyttävyyttä, vaan myös parantaa valon hajotusta, mikä luo pehmeän ja miellyttävän valaistuksen, joka täyttää huoneen lämpimällä tunnelmalla.

Valaisimen opaalilasivarjostin on valmistettu huolellisesti tasaisen ja hajavalon varmistamiseksi. Tämän ansiosta Panthella 250 Portable sopii kaikkiin tilaisuuksiin, rentouttavista iltahetkistä vilkkaisiin kokoontumisiin.

Kannettava valaistus, ilman rajoja:Ladattavan akun ansiosta Panthella 250 Portable antaa sinulle vapauden sijoittaa valo minne tahansa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia pistorasioista. Tämä siirrettävyys tekee lampusta täydellisen ulkotapahtumiin, viihtyisiin hetkiin terassilla tai tyylikkäänä lisänä mihin tahansa kodin nurkkaan. Samalla lamppu säilyttää ikonisen Panthella-muotoilun ja yhdistää sen moderniin innovointiin. Trompetin muotoinen jalusta ja erottuva varjostin luovat visuaalisen katseenvangitsijan, joka sopii hyvin monenlaisiin sisustustyyleihin.

Katso Panthella 250 kannettava täällä!