Friis & Moltke

Vuosi on 1954 – Frank Sinatra soi gramofoneissa maailmanlaajuisesti, Länsi-Saksalle tarjotaan NATO-jäsenyyttä ja Knud Friis ja Elmar Moltke perustavat heidän legendaarisen designstudion FRIIS & MOLTKE. Tämä tanskalainen designyritys on tänä päivänä julkisten ja yksityisten rakennusten takana Turkin Ankarasta Grönlannin Nuukiin, ja sen perustamisesta lähtien yritys on vakiinnuttanut itsensä yhdeksi niistä, jotka ovat jättäneet kädenjälkensä tanskalaiseen ja kansainväliseen designiin ja arkkitehtuuriin. FRIIS & MOLTKE on nykyään kahdeksan liikekumppanin johtama, ja yritys suunnittelee kaikkea jättimäisistä rakennuksista pieniin tyylikkäisiin valaisimiin.

Tältä sivulta löydät Friis ja Moltke valaisimet, jotka he ovat luoneet yhteistyössä Frandsenin kanssa. Valikoimasta löydät fantastisen Minneapolis-sarjan, joka sisältää riippuvalaisimia, pöytävalaisimia ja seinävalaisimia, sekä tyylikkäät FM 1954 ja FM 2014 - tarkasta valaisimet alla! Olemme varmoja, että myös sinä ihastut näiden legendaaristen suunnittelijoiden designeihin!
FM 1954 Lattiavalaisin Matt Black - Frandsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
FM 2014 Riippuvalaisin H36 Matt Black - Frandsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
FM 1954 Lattiavalaisin Matt White - Frandsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
FM 1954 Riippuvalaisin Ø16 Matt Black - Frandsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
FM 1954 Riippuvalaisin Ø41 Matt Black - Frandsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
FM 2014 Riippuvalaisin H36 Matt White - Frandsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
FM 2014 Riippuvalaisin H24 Matt White - Frandsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Minneapolis Riippuvalaisin Matt White - Frandsen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 25 / 25 tuotteesta

Friis ja Moltke Design

Tanskan Aarhusissa toimiva designstudio kunnioittaa kestävää kehitystä – niin kirjaimellisesti kuin kuvainnollisestikin. Yrityksen perustamisesta lähtien FRIIS & MOLTKElle on ollut tärkeää rakentaa liiketoiminta kehityksen, innovaation ja dialogin arvojen ympärille. Nykyään heidän työnsä pitää silmällä YK:n kestävän kehityksen 17 tavoitetta – ja heille on tärkeää, että heidän suunnittelunsa painottuu kestävään kehitykseen fyysisesti ja sosiaalisesti.

Minneapolis valaisinMinneapolis syntyi vuonna 1984. Friis ja Moltke suunnittelivat valaisimen kohteeseen Scanticon Hotel and Conference Center, joka sijaitsee Minnesotan Minneapoliksessa. Valaisimen oli tarkoitus omaksua skandinaavinen tyyli ja todistaa tanskalaista designperinnettä niille monille kansainvälisille vieraille, jotka vierailevat hotellissa ja konferenssikeskuksessa.

Valaisimen minimalistinen ilme luo jännittävän siluetin – ja sen leveä varjostin takaa miellyttävän valon, varjostin sopisi seinävalaisimeen, lattiavalaisimeen, pöytävalaisimeen ja riippuvalaisimeen – mikä johti siihen, että Friis ja Moltke tekivät täyden sarjan erilaisia valaisintyyppejä samaan tuoteperheeseen, joita on saatavilla sekä valkoisena että mustana. Tänä päivänä Frandsen julkaisee valaisimia, joten voit luottaa siihen, että valaisimet ovat korkealaatuisia.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.