Vipp WC-harjat

Vipp tunnetaan tyylikkäiden ja toimivien kodin tarvikkeiden luomisesta, eivätkä sen WC-harjat ole poikkeus. Vipp tarjoaa valikoiman WC-harjoja, jotka pitävät kylpyhuoneesi puhtaana ja hygieenisenä ja tuovat tilaan myös ripauksen eleganssia. Vipp keskittyy sekä estetiikkaan että toiminnallisuuteen.

Katso lisää kauniita kodin tarvikkeita Vippiltä täältä.
Vipp11 Toilet Brush White - Vipp
Suos. hinta EUR 200,00
Tuotetta on varastossa
Vipp11 Toilet Brush Black - Vipp
Suos. hinta EUR 200,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 6 / 6 tuotteesta

Seinään kiinnitettävä WC-harja - tilaa säästävää eleganssia kylpyhuoneeseen


Yksi Vippin suosituimmista vaihtoehdoista on seinään kiinnitettävä WC-harja. Tämän innovatiivisen ratkaisun avulla säästät tilaa lattialla ja lisäät samalla tyylikästä ja modernia estetiikkaa kylpyhuoneeseesi. Seinään kiinnitettävän muotoilun ansiosta lattia on helppo puhdistaa wc:n alta ja sen ympäriltä, mikä tekee siitä käytännöllisen ja hygieenisen ratkaisun.

Vipp-wc-harjat ovat paitsi toimivia, myös kauniisti muotoiltuja. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkäaikaisen käytön ja tuovat samalla ripauksen ylellisyyttä kylpyhuoneeseesi. Minimalistisen estetiikkansa ja puhtaiden linjojensa ansiosta ne sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustustyyliin, joten ne ovat ihanteellinen valinta mihin tahansa kodin sisustukseen.

Valitsitpa sitten klassisen Vipp-wc-harjan tai innovatiivisen seinään kiinnitettävän wc-harjan, voit olla varma, että saat laadukkaan tuotteen, joka täyttää tarpeesi ja tuo tyyliä kylpyhuoneeseesi. Vippin sitoutuminen laatuun ja muotoiluun tekee siitä johtavan kodin sisustustarvikkeiden valmistajan, eivätkä sen WC-harjat ole poikkeus.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.