Margit Brandt

Margit Brandt oli merkittävä maailmankuulu tanskalainen suunnittelija. Hän avasi muotoilustudionsa yhdessä miehensä Erik Brandtin kanssa vuonna 1966, ja sen jälkeen Brandt-universumi on kasvanut, ja sillä on toimipisteitä Sveitsissä, Japanissa, Hongkongissa, Saksassa ja New Yorkissa. Hänet tunnetaan parhaiten muotialalla tekemästään työstä, jossa hän suunnitteli useita tanskalaisia olympiapukuja, mutta hän on myös vastuussa useista kodin tarvikkeista ja valaisimista. Ylellisyys, tyylikkyys ja laatu ovat tunnusomaisia hänen aina trenditietoiselle tuotevalikoimalleen - ja hän on luonut sävyjä niin kynttilänjalkoja kuin juhla-asujakin.

Margit Brandtista tehtiin Dannebrogin ritari vuonna 2007.
MB Lotus Votive Holder Grey - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Tealight Holder Lotus Clear - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Jewlery Box Small Multi Color - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Pöytävalaisin Grey - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Mirror w/Jewelry Box Multi Color - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Bartrolley Gold Plated - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Jewelry Multi - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Throw Wool w/Rabbit Pom Pom Beige - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Sirene Candle Holder Tall Clear - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Cushion w/Piping&incl.Feather Filling Brown - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
MB Mirror Hanging Silver - Margit Brandt
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 29 / 29 tuotteesta

Margit Brandt Baarikärry & baaripöytä

Margit Brandt -baarivaunu on optimaalinen ratkaisu niille, jotka haluavat älykästä säilytystä laadusta tai muotoilusta tinkimättä. Tässä Margit Brandtin baarivaunussa on kaksi hyllyä, ohuet kahvat molemmissa päissä ja neljä pyörää, joten se on uskomattoman käytännöllinen olohuoneessa. Samalla tyylikäs kultainen viimeistely ja elegantti runko, jossa on pehmeät kaaret, antavat vaunulle ylellisen estetiikan, joka saa kaiken sen sisältämän näyttämään vaikuttavalta.

Vaunu on myös erittäin joustava ja helppo liikutella, sillä siinä on pyörien sijaan kiinteät jalat. Yhdessä pyöristä on jopa jarru, joten vaunu on helppo pysäköidä. Vaikka vaunu on tarkoitettu ensisijaisesti pulloille ja juomille, se voidaan myös integroida saumattomasti kodin ylimääräiseksi konsolipöydäksi tai tyylikkääksi saippuavaunuksi kylpyhuoneeseen. MB Bar -baarivaunulla, joka on kullattu, saat sekä toiminnallisuuden että estetiikan yhdessä tyylikkäässä ratkaisussa.

Margit Brandt -kynttilänpidin


Margit Brandt -kynttilänpidin on ilmeikäs ja tyylikäs lisä mihin tahansa sisustukseen. Niiden muotoilussa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka ja ne korostavat Margit Brandtin kykyä luoda ajattomia ja ylellisiä tuotteita.

Kynttilänpidikkeitä on saatavana eri tyyleissä ja materiaaleissa, jotka vaihtelevat modernista ja minimalistisesta klassisempaan ja koristeellisempaan. Olipa sisustustyylisi mikä tahansa, löydät Margit Brandtin kynttilänpidikkeet kotiisi sopiviksi.

Materiaalien ja käsityötaidon laatu on tärkeä piirre Margit Brandtin malleissa, sillä se takaa, että kynttilänpidikkeet ovat kestäviä ja kauniisti muotoiltuja. Ne on usein valmistettu yksityiskohtia silmällä pitäen, ja ne tuovat tyylikkyyttä mihin tahansa huoneeseen.

Margit Brandtin kynttilänjalat tuovat kotiisi tunnelmallista valaistusta, ja niiden ajaton muotoilu tekee niistä kauniita koriste-elementtejä myös silloin, kun niitä ei käytetä. Ne voidaan sijoittaa ruokapöydälle, takkaan tai minne tahansa muualle kotiin, jossa ne lisäävät hienostuneisuutta ja kodikkuutta.

Käytitpä niitä sitten jokapäiväiseen valaistukseen tai erityistilaisuuksiin, Margit Brandtin kynttilänjalat ovat tyylikäs tapa parantaa kodin tunnelmaa ja luoda lämmin ja kutsuva tunnelma.

Margit Brandt -valaisimet


Margit Brandt -valaisimet edustavat tyylin, toimivuuden ja ajattoman tyylikkyyden yhdistelmää. Näissä valaisimissa on suunnittelijan tunnusomainen estetiikka, ja ne on luotu yksityiskohtaisesti niin, että ne täyttävät sekä valaistustarpeet että modernin sisustuksen esteettiset vaatimukset.

Margit Brandtin valaisinmallistot ovat monipuolisia ja vaihtelevia, ja ne sisältävät usein malleja, jotka vaihtelevat modernista ja minimalistisesta klassisempaan ja koristeellisempaan. Näin voit valita valaisimet, jotka sopivat henkilökohtaiseen makuusi ja sisustustyyliisi.

Margit Brandtin valaisimien materiaalien ja käsityön laadulle on ominaista niiden kestävyys ja kauneus. Suunnittelija panostaa laadukkaiden materiaalien käyttöön, minkä ansiosta valaisimet ovat paitsi toimivia myös kauniisti muotoiltuja.

Nämä valaisimet tarjoavat valaistusratkaisuja erilaisiin tarpeisiin, tunnelmavalaistuksesta työvalaistukseen. Niiden suunnittelulle on usein ominaista harmoniset mittasuhteet ja huolellinen huomio valonjakoon, mikä luo miellyttäviä ja toimivia valaistuskokemuksia.

Margit Brandt -valaisimet tuovat ylellistä tunnelmaa mihin tahansa huoneeseen riippumatta siitä, käytetäänkö niitä katto-, pöytä-, lattia- tai seinävalaisimina. Ne eivät ole vain valonlähteitä, vaan myös taiteellisia elementtejä, jotka voivat korostaa sisustusta ja luoda kotiin lämpimän ilmapiirin.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.