David Trubridge Ltd

David Trubridge Ltd valaisimet ovat äärettömän kauniita ja niillä on kestävän kehityksen dna. Valaisimet löytyvät monissa eri väreissä ja muodoissa. David on englantilainen muotoilija, joka on koulutukseltaan laiva-arkkitehti. Hänen arkkitehtuurinen tausta näkyy hänen muotoilussaan.

David ja hänen vaimonsa myi kaiken omaisuutensa nuorena ja purjehti maailman ympäri kahden lapsensa kanssa. David hurmaantui suuresti näillä matkoilla kauniiseen luontoon ympärillään. Luonto on edelleen hänen inspiraationlähde. Se näkyy selkeästi hänen muotoilussaan ja tekee niin hänestä kuin hänen muotoilustaan ainutlaatuisen.

David Trubridgen suuri intohimo, kestävä kehitys, näkyy hänen jokaisessa työssään. Hänen valaisimet ovat suunniteltu ja tuotettu ympäristöä säästäen. Valaisimet ovat tehty kestämään koko eliniän ja olemaan ikuinen muistutus luonnon kauneudesta.

Katso koko David Trubridge Ltd valaisinkokoelma alta.
Floral Riippuvalaisin Ø60 - David Trubridge
EUR 620,00
Tarkista variantin varastotilanne
Hinaki Riippuvalaisin H50 - David Trubridge
EUR 330,00
Tarkista variantin varastotilanne
Koura Riippuvalaisin H50 - David Trubridge
EUR 420,00
Tarkista variantin varastotilanne
Navicula Riippuvalaisin Large Natural - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Snowflake Riippuvalaisin Ø80 - David Trubridge
EUR 1 460,00
Tarkista variantin varastotilanne
Snowflake Riippuvalaisin Ø100 - David Trubridge
EUR 1 950,00
Tarkista variantin varastotilanne
Ebb Swell Riippuvalaisin Natural - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Flax Riipuvalaisin Ø80 - David Trubridge
Tarkista variantin varastotilanne
Navicula Riippuvalaisin Medium Natural - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Belle Riippuvalaisin Large Caramel - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Beau Riippuvalaisin Large Caramel - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Ebb Bounce Riippuvalaisin Natural - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Ebb Drop Riippuvalaisin Natural - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Nikau Riippuvalaisin - David Trubridge
EUR 1 045,00
Tarkista variantin varastotilanne
Ebb Roll Riippuvalaisin Natural - David Trubridge
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 21-24 päivässä
Näytetään 34 / 34 tuotteesta
Alla on otteita erilaisista haastatteluista useista design lehdistä Euroopassa ja Aasiassa, jotka on julkaistu viime vuosien aikana. Ne on valittu ja koottu siten, että ne korostavat ja määrittelevät mitä valmistaja ja suunnittelija David Trubridge edustaa.

TARJONTA
Etsin hyvää tapaa, jolla voimme lisätä kulttuuritarjontaa ihmisten elämään, ilman kalliita resursseja ja energiankäyttöä. Meiltä löytyy aivan liian paljon tavaraa kotoa, mikä ei ole mitään muuta kuin roskaruokaa silmille, joka jättää nälkäiseksi. Kuinka voimme luoda todellista ja kestävää tarjontaa ilman, että päädymme näihin hyödyttömiin esineisiin, jotka tuhoavat arvokkaita resursseja ja vahingoittavat ympäristöä?! Muotoilu, joka ei ratkaise kyseistä ongelmaa on mielestäni vastuutonta ja merkityksetöntä.

MUOTI
En ole kiinnostunut trendeistä tai muodista, sillä ne tekevät ihmisestä vain "seuraajan". Yritän löytää oman sydämeni ja kyvyn puhua suoraan sieltä syvällä rehellisellä omalla äänelläni. En pidä nykyisistä suuntauksista muotoilun saralla, jotka pyrkivät omaperäisyyteen fiksulla, nokkelalla tai ironisella tavalla - tällaiset temput ovat vain vitsejä, joille nauretaan kerran ja sitten unohdetaan nopeasti. En voi aina kulkea muodin mukana, mutta uskon, että pitkällä tähtäimellä rehellisyys, omaperäisyys ja johdonmukaisuus ovat tärkeitä ja voittavia tekijöitä, sillä jokainen taiteilija on ainutlaatuinen.
En halua nimeäni mihinkään, joka vastaa pinnallista pop-kappaletta, sillä ne voivat olla suuria hittejä tänään, mutta painuvat unholaan huomenna. Unelmani on luoda jotakin sellaista, kuten Bachin musiikki. Sitä ei vain muisteta tänä päivänä, vaan se edelleen inspiroi ihmisiä, jopa satoja vuosia myöhemmin.

DESIGNPROSESSI
En suunnittele vain sen vuoksi, että täyttäisin yksinkertaisen ja käytännön kysyntää. Suunnittelen kommunikoidakseni, kertoakseni tarinan, tiedottaakseni mitä löysin vuoristosta ja aavikolta ja mitä tarkoittaa olla ihminen. Taiteilijana kehitän muotoja ja luon sanastoa siitä mitä näen ja tunnen ympärilläni. Tämä on henkilökohtainen kieleni, jota käytän kertoessani tarinaa. Suunnittelijana voin käyttää muotoja ja tällä tavoin luoda sanastoa malleihini. Jos en olisi ihmisenä niin vahvasti mukana ja juurtuneena luomisprosessin alkuvaiheessa, ei työni voisi yhtään kehittyä ja tuloksena olisi vain linjojen siirtelyä ja muut tekisi ajattelutyön puolestani, mitä järkeä siinä olisi?
Käytän käsityöstä oppimaani tietoa luodessani jotain uutta. Taide, käsityö ja muotoilu on kaikki yhtä tärkeitä osia koko luomisprosessissa.

SEN TAKIA TARVITSEMME TAIDETTA
Uskon, että meillä on tarve suurille taideteoksille, sillä ne auttavat määrittämään sen, mitä tarkoittaa olla ihminen. Taide on erittäin tärkeää, sillä se kyseenalaistaa jatkuvasti rajamme ymmärrykseen ja kokemuksiin. Taidetta on löytää rajat, jotka luovat kitkaa elämänilolle. Ilman taiteen jatkuvaa liikkuvuutta olemme staattisia ja elottomia. Taiteilijat ovat geneettisiä mutaatioita, jotka ovat ratkaisevia jatkuvalle ihmisten filosofiselle ja henkiselle kehitykselle. Useimmat kuolevat ja unohtuvat, mutta jos emme ole mukana rohkaisemassa kaikkia, menetämme ne harvat nerokkaat ja elintärkeät edistysaskeleet.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.