Valaisinmestari – löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta! Löydä somen kautta inspiraatiota, kilpailuja ja mahtavia tarjouksia.

Rakastatko sinäkin design valaisimia? Niin mekin! Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, ja me pidämme sinut ajan tasalla uusista designeista ja erinomaisista valaisintarjouksista!

Voit seurata meitä:

Facebook


Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista trendeistä, tapahtumista ja kampanjoista. Facebookin kautta löydät myös järjestämämme jännittävät kilpailut!

Instagram
Meille on ilo nähdä, kuinka asiakkaamme ovat sijoittaneet uudet valaisimensa kotiinsa. Tästä syystä valitsemme joka kuukausi yhden profiilin, joka on tägännyt @lampemesteren, tai on käyttänyt hashtageja #lminspiration ja #lampemesteren – Kuukauden instagrammaaja vastaanottaa 65 euron lahjakortin verkkokauppaamme. Jaamme asiakkaidemme kuvia sekä inspiraatiota. Näe myös uusimmat valaisimet, kampanjat, tarjoukset ja giveawayt, sekä jännittävät yhteistyöt.

Youtube


Englanninkielisillä videoillamme voit nähdä kuinka tietyt valaisimet asennetaan ja jaamme myös hyödyllisiä vinkkejä. Näe sivuillamme myös jakamamme inspiraatiovideot kaikilta parhailta designbrändeiltä.
Koe visionäärinen ja inspiroiva sosiaalisen median universumi, joka on täynnä laadukkaita design valaisimia.
Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa.