David Superlight Valaisimet

Mogens Davidsenin vuonna 1970 perustama David Super-Light A / S on eräs johtava  ulkovalaistuksen valmistajista.

Korkea laatu on David Superlights -valikoiman punainen lanka. Kaikki valaisimet valmistetaan tukevista materiaaleista. David Superlight vastaa markkinoiden tarpeisiin kehittämällä ja jalostamalla jatkuvasti uusia ideoita ja tuottamalla monenlaisia valaisimia, jotka soveltuvat monipuolisesti erilaisiin projekteihin.
Näytetään 11 / 11 tuotteesta

Lisää tietoa David Superlightista

Brändin perusti Mogens Davidsen vuonna 1970 luottaen tanskalaisiin design arvoihin, laatuun ja tuotantoon. David Superlight on tänä päivänä yksi johtavista tanskalaisista ulkovalaistuksen tuottajista 40 vuoden kokemuksella alalta. Yrityksen ulkovalaisimet on luotu kestämään tanskalaista säätä. Tuotteella on taattu 10 vuoden ruostumaton kestävyys ja markkinoiden paras täydentävä takuu.

David Superlight on täydellinen pihatielle, terassille tai talon julkisivuun, josta se auttaa näyttämään tietä pimeässä ainutlaatuisen muotoilunsa avulla. Brändi on ylpeä laadusta, joustavuudesta ja innovaatiosta. He kehittävät jatkuvasti tuotteitaan luovasti ja innovatiivisesti vastaamaan markkinoiden tarpeita ja vaatimuksia.
David Superlightin tuotteet ovat tyypillisiä tanskalaisia ja skandinaavisia ilmeeltään, joissa pääpainona on hyvä rakenne, joka kestää pohjoismaisia ankaria ilmasto-olosuhteita. Kun ostat David Superlight valaisimen, voit odottaa huippuluokan käsityötä kuten kykyä luoda yhteenkuuluvuutta muodon ja toimivuuden välillä, jossa skandinaavinen tyyli koostuu puhtaudesta ja yksinkertaisuudesta.  

David Superlightin punainen lanka löytyy tuotteiden laadusta, kaikki heidän loistavat tuotteet on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka suojaavat valaisimia hyvin vandalismilta ja muulta ilkivallalta. Tuotevalikoimassa valolähteet on hyvin suojattu, joka auttaa takaamaan miellyttävän valon häikäisemättä ja samalla suojaa lamppuja iskuilta.
Suunnittelussa ilmenee kestävä, klassinen ja yksinkertainen ilme, joka auttaa koristamaan pihaympäristöä joko seinävalaisimena tai pollarivalaisimena. Yritys käsittelee tuotteitaan kunnioittavasti ja uskoo käsityön tulevaisuuteen maassa, jossa ulkoistaminen ei ole enää vieras sana.

David Superlight ulkovalaisimet valmistetaan Tanskassa tehtaalla GI:ssä. Silkeborgin ja Skanderborgin välissä, keskellä Tanskan kauneinta luontoa josta löytyy metsiä, järviä, mäkiä ja laaksoja. Ympäristönsuojelu on erityisen tärkeää sekä sisäisesti että ulkoisesti ja se sisältyy luonnollisesti tuotekehitykseen. Tämä auttaa luomaan käsityön lähtökohdan ja sitä noudatetaan tehtaalla päivittäin.
Suunniteltu, kehitetty ja tuotettu Tanskassa - David Superlight.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.