Light Point

Light Point tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia ja elegantteja valaisimia ja valaistusta, joilla on fokus materiaali- ja teknisissä ratkaisuissa.
Ghost 1 Kattovalaisin Rose Gold - Light-Point
EUR 247,00
Takaisin hyllyssä 25-01-2022
Slim S1800 Riippuvalaisin Black - Light-Point
EUR 826,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Ghost +2 Kattovalaisin Rose Gold - Light-Point
EUR 495,00
Takaisin hyllyssä 25-01-2022
Vantage 2 Kattovalaisin 2700K Rosegold - Light-Point
EUR 551,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Focus Mini L70 Spot 2700K White - LIGHT-POINT
EUR 454,00
Takaisin hyllyssä 26-01-2022
Optic Linear L1500 Riippuvalaisn Rosegold - Light-Point
EUR 1 033,00
Takaisin hyllyssä 25-01-2022
Raw 1 Kattovalaisin 3000K Rosegold - Light-Point
EUR 262,00
Takaisin hyllyssä 25-01-2022
Focus L90 Spot 2700K Black - LIGHT-POINT
EUR 551,00
Tuotetta on varastossa
Cube Ulkoseinävalaisin LIGHT-POINT
EUR 206,00
Tarkista variantin varastotilanne
Rørhat Seinävalaisin 10,5W LED Ruostumaton Teräs - LIGHT-POINT
EUR 427,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Focus Mini LED 3000K L70 Kattovalaisin Musta - LIGHT-POINT
EUR 454,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Edge Linear S1500 Riippuvalaisn Rosegold - Light-Point
EUR 1 378,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 36 / 418 tuotteesta

Lisää tietoa LIGHT-POINT valaisimista

Yksi johtavista valaistusyrityksistä Tanskassa on Light-Point ja he ovat olleet markkinoilla jo vuodesta 1995. Dynaamisena ja innovatiivisena yrityksenä he ovat päättäneet suunnitella ja valmistaa itse omat designvalaisin kokoelmat. Light-Pointin filosofiana on se, että valo on keskeisessä asemassa sisustuksessa. Valo korostaa arkkitehtonisia yksityiskohtia ja luo viihtyisyyttä sekä tunnelmaa. Valo on monella tapaa perusta jokaisessa osassa elämää.

Heidän värivalinnat valmistetaan neutraaleilla väreillä, mikä helpottaa niiden integrointia sisustukseen modernissa kodissa. Light-Pointilta löytyy laajasti jännittäviä ja tyylikkäitä muotoja ja materiaaleja. Tyyli on yksinkertainen ja loistaa puhtaalla lookilla. Light-Pointin innovatiiviset tavat suunnitella ja tuottaa valaisimia tarjoaa sinulle käyttäjänä parhaat hyödyt ja käyttömahdollisuudet kaikissa kodin osa-alueissa.

Light-Point Cube ja muita suosittuja valaisimia

Light-Pointin suuri valikoima valaisimia luo paljon mahdollisuuksia. Heiltä löytyy muun muassa suosittu seinävalaisin Cube, joka on ensisijaisesti tarkoitettu ulkokäyttöön. Se on hämmästyttävän kaunis ja koristaa monia taloja tyylikkäällä muotoilullaan. Cube sarjan tuotteita voidaan toki käyttää myös sisällä, jossa ne voidaan sijoittaa eteiseen, käytävälle tai pimeään nurkkaan, jossa se luo kevyen valon laajalla säteellä. Kauniit minimalistiset Cube valaisimet on saatavilla kolmessa eri koossa ja kolmessa värissä, musta, valkoinen ja hopea.

Muiden valaisimien joukosta löytyy design-ikoni Archi, joka on yli sukupolvien ulottuva pala historiaa. Malli on suunniteltu tunnetun vuoden 1937 arkkitehtivalaisimen mukaan, joka koostuu erilaisista helposti tunnistettavista ja toisiinsa yhteydessä olevista malleista. Ajattomaan Archi sarjaan kuuluu Archi W2 valaisin, joka on sarjan suuri seinävalaisin - valaisimella on hyvä ja rajattu valo. Archi W2:ssa on pitkä ripustusvarsi, joka toimii täydellisesti lukuvalona sohvalla tai toimistossa. Archi W2:n lisäksi kokoelmasta löytyy Archi F2, joka on upea lattiavalaisin ja siinä on sama klassinen muotoilu kuin muissakin sarjan tuotteissa. Sarjaan kuuluu lisäksi pöytävalaisin, toinen lattiavalaisin ja riippuvalaisin.

Light-Pointilla on paljon tarjottavaa kuten Twiggy valaisin, joka on Ronni Golin suunnittelema kaunis ja elegantti riippuvalaisin. Valaisimen muotoilu on ajatonta ja minimalistista, joka päättyy upeaan upotettuun alaosaan ja tarjoaa miellyttävää valoa häikäisemättä. Twiggy valaisin on saatavilla mustana ja valkoisena.
Light-Pointin Flat valaisin on suunniteltu tyylikkäällä muodolla, jossa LED-valonlähde sopii hyvin mukaan. Valaisin voidaan ripustaa matalalle häiritsemättä näkymääsi ja valonlähde tarjoaa pehmeän ja miellyttävän valon häikäisemättä. Flatia voidaan käyttää työpöydällä, kokoushuoneessa ja ruokapöydän yllä, sillä sen 18W valonlähde tekee tarpeeksi vahvan valon. Flat on saatavilla mustana sekä valkoisena ja se on helppo sovittaa sisustukseen.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.