Muuto Valaisimet

Nimi ”Muuto” tulee suomen kielen sanasta ”muutos”. Uusi perspektiivi onkin Muuton missio – luoda uutta näkökulmaa pohjoismaiseen suunnitteluun. Muuto pitää tiukasti kiinni skandinaavisesta designperinteestä kestävällä estetiikallaan, funktionaalisuudellaan, sekä käsityöllään. Kun ostat Muuton tuotteen, on selvää, että tuote on korkealuokkainen, mikä onkin koko yrityksen ylpeyden aihe. Muuton suunnittelijat on käsin poimittu ulkopuolelta, sillä periaatteella, että he kykenevät työskentelemään yrityksen periaatteen mukaisesti ja luomaan pohjoismaista tuotesuunnittelua uudesta ja luovasta näkökulmasta. Muuto on kasvanut voimakkaasti viimeisen kahden vuoden aikana ja löytyy nyt jo 80 maasta.
Ceiling Cap - Muuto
Tuotetta on varastossa
Näytetään 36 / 241 tuotteesta

Haluatko tietää lisää Muuto valaisimista?

Muuto suunnittelee uusien näkökulmiensa kautta ja on arvostettu ympäri maailman edustaen skandinaavista muotoilua. Se on merkki, joka noudattaa design DNA:ta pilkun tarkasti. Heidän valaistukseen kuuluu pehmeät ja tyylikkäät muodot, joista löytyy myös hiomatonta asennetta, joka tekee valaisimista ainutlaatuisia ja vastustamattomia. Muuto valaisin on nopeasti tunnistettavissa, sillä heidän design on vahvaa ja tarkkaa suhteessa yrityksen tavoitteeseen ja filosofiaan.

Heidän design-valaisinkokoelmasta löytyy suuria ja pieniä riippuvalaisimia, pöytävalaisimia, lattiavalaisimia ja seinävalaisimia. Jokaisella valaisimella on ainutlaatuinen ilme, joka koristaa kaikkia koteja. Heidän designkokoelmat koostuvat kirkkaista väreistä, mutta myös hillitymmistä väreistä - joten valinnan varaa on runsaasti. Yksi Muuton suosituimmista valaisimista on muun muassa E27 riippuvalaisin.


Kiinnostuitko Muuton E27 valaisimesta?
E27 riippuvalaisin on design-ikoni erittäin yksinkertaisella tyylillä. Valaisimella on teollinen ilme, joka yksinkertaisella paljaalla lampulla tekee siitä uniikin. E27 voidaan käyttää ainoana valonlähteenä, pareittain, riveissä tai ryhmänä, joka luo modernin skandinaavisen ilmeen, kuin kattokruunun. Tämä design-ikoni on suunniteltu useissa väreissä, mattana, luonnollisena ja kirkkaissa väreissä, joiden ansiosta valaisin sopii eteiseen, olohuoneeseen, keittiöön tai toimistoon. Valaisimen materiaaleina on käytetty silikonikumia ja LED-lamppuja.

E27 valaisimen lisäksi Muutolla on todella paljon muutakin tarjottavaa, muun muassa upea pöytävalaisin valikoima. Yksi heidän pöytävalaisimista on nimeltään Wood - valaisimen on suunnitellut TAF Architects. Wood valaisin keskittyy yksinkertaisuuteen ja puhtaisiin linjoihin, jossa on kyse perinteisen arkkitehtivalaisimen uudesta tulkinnasta. Valaisin on suunniteltu korkealaatuisesta männystä, joka tekee valaisimesta hyvän pöytävalaisimen toimistoon, lukuvalon olohuoneeseen tai yöpöydälle makuuhuoneeseen. Wood valaisin on rehellisen ja ikonisen oloinen ja johto on saatavilla eri väreissä kuten, valkoisena, oranssina tai pölyn vihreänä.

Toinen pöytävalaisin Muuton valaisinkokoelmassa on Control. Control valaisin on uudelleen suunniteltu versio design-ikoni E27:stä, joka on nyt saatavilla upeana pöytävalaisin mallina ja lamppu on jälleen keskipisteenä. Pöytävalaisimen yksinkertainen muotoilu kehottaa kuluttajaa hallitsemaan valaisimen valoa valitsimella. Control on suunniteltu valualumiinilla, joka tekee valaisimelle yksinkertaisen ja skandinaavisen ilmeen.
Jos etsit yksinkertaista, skandinaavista, hiomatonta ja pehmeää valaisinta kotiisi, niin Muutolta löytyy varmasti jotakin sinua kiinnostavaa.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.