By Rydéns Valaisimet

Perheyritys, By Rydéns on yksi Ruotsin johtavista valaisintuottajista. Yritys on perustettu vuonna 1958 Gnosjössa. Pääkonttorin, joka edelleen sijaitsee Gnosjössa, lisäksi heillä on toimistot niin Hong Kongissa kuin Guangdongissakin, myyden valaisimia ympäri maailman. Luotettavana, intohimoisena ja ammattimaisena he myyvät valaistusta niin yksityiskoteihin kuin julkisiin tiloihin monilla eri markkinoilla.

Merkin By Rydéns valikoimasta löytyy valaisimia jokaiseen makuun – ajattomista ja minimalistisista rohkeisiin ja moderneihin valaisimiin.  Yrityksen valikoimasta löytyy aina moderneja valaisimia, jotka sopivat skandinaaviseen sisustukseen, sillä inspiraationa toimii ajan suuntaukset sekä valaisimien kysyntä. Heidän valikoimassaan on usein nähtävissä, että laatu ja erinomainen käsityö toimivat keskiössä. Riippumatta siitä etsitkö riippuvalaisinta, lattiavalaisinta, pöytävalaisinta, seinävalaisinta vai kattovalaisinta – on sinulla aina mahdollisuus luoda persoonallinen ja erilainen sisustus kotiisi By Rydéns valaisimilla.
Ei tuotteita
Hakukriteeriä vastaavia tuotteita ei löytynyt

Suositut valaisimet merkiltä By Rydéns

By Rydéns valaisimilla sinulla on mahdollisuus luoda erilainen ja jännittävä sisustus. Yrityksen tavoitteena on luoda ilmaisuja ja vaikutelmia, jotka jättävät jälkensä arjen sisustukseen. Tämä on selkeästi aistittavissa heidän Gross Riippuvalaisimesta. Tämä kaunis valaisin koostuu suupuhalletuista lasikuulista, jotka on asetettu yhdeksi isoksi ryhmäksi. Lasikuulien lukumäärä riippuu riippuvalaisimen koosta. Riippumatta siitä minkä valaisimen koon valitsee, saa Gross riippuvalaisimen avulla sisustukseen eleganttia valaistusta feminiinisellä ilmaisulla ja miellyttävällä pehmeällä valolla.

Käytännöllisen ja funktionaalisen valaistuksen osalta löytyy teollinen Bazar sarja. Tämä uniikki ja uskomattoman suosittuja sarja koostuu yksinkertaisista riippuvalaisimista ja seinävalaisimista minimaalisella designilla. Seinävalaisimien vartta ja varjostinta on mahdollista säätää niin, että valo loistaa aina haluttuun suuntaan. Valaisimen varjostimen valkoinen sisäpinta heijastaa valoa tarjoten erinomaisen valaistuksen häikäisemättä.

Captain lattiavalaisin on todella uskomaton valaisin, jonka saatat tunnistaa vuoden 2015 Euroviisuista. Tämän tyylikkään mustan metallivalaisimen varjostimen sisäpuoli on mattakultainen, tarjoten miellyttävän lämpimän valon.  Valaisimen varjostinta voidaan säätää niin, että se luo valoa juuri haluttuun suuntaan. Yksinkertainen statiivi, joka muodostuu kolmesta jalasta, viimeistelee valaisimen industriaalisen ilmeen.

Feminiinisen elegantin ja maskuliinisen teollisen ilmeen yhdistelmänä löytyy Random Riippuvalaisin, saatavilla versioina kromi ja messinki. Tässä koristeellisessa valaisimessa on tilaa kahdeksalle valonlähteelle, mikä antaa sinulle mahdollisuuden yhdistellä erikokoisia valonlähteitä – näin voit luoda oman luovan ja persoonallisen ilmeen sisustukseesi.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.