Anglepoise

Ajaton ja brittiläinen brändi, joka on tunnettu heidän arkkitehtivalaisimestaan Original 1227 – upea arkkitehtivalaisin omaa todella kauniin minimalistisen designin. Tänä päivänä Anglepoise 1227 sarja on laajentunut riippuvalaisimiin, pöytävalaisimiin, lattiavalaisimiin ja seinävalaisimiin. Industriaalisella ja yksinkertaisella muotoilullaan sarja sopii täydellisesti moderniin sisustukseen.

Tästä ikonisesta valaisimesta on kehitetty useita versioita. Vuonna 2014 Anglepoise uudelleenlanseerasi Anglepoise Type 75 vuodelta 1968 – neljässä upeassa väriyhdistelmässä. Nämä uudet versiot suunniteltiin yhteistyössä brittiläisen muotisuunnittelijan Paul Smith kanssa. Paul Smith on tullut tunnetuksi miestenvaatteiden suunnittelusta ja pettämättömästä tyylistä. Hänen värimaailmansa on selkeästi näkyvissä tässä fantastisessa Type 75 valaisimen uudelleentulkinnassa.

Yli 80 vuoden ajan Anglepoise on luonut valaisimia, joita pidetään brittiläisinä designklassikoina. Ominaisella uraauurtavalla tasapainotekniikallaan valaisimet ovat erinomaisia luomaan joustavaa ja funktionaalista valaistusta. Ne sopivat täydellisesti työpöydälle, yöpöytävalaisimeksi tai luomaan käytännöllistä valaistus missää tahansa työalueella.
Type 75 Mini Seinävalaisin Jet Black - Anglepoise
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Type 80™ W3 Seinävalaisin Grey Mist - Anglepoise
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
90 Mini Mini Pöytävalaisin Biscuit Beige - Anglepoise
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Type 80™ Seinävalaisin Rose Pink - Anglepoise
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Original 1227 Mini Pöytävalaisin Sage Green - Anglepoise
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Original 1227 Riippuvalaisin Jet Black - Anglepoise
Suos. hinta EUR 114,00
Tuotetta on varastossa
Näytetään 36 / 77 tuotteesta
Vuonna 1932 autoinsinööri George Carwardine kehitti uuden mallin jousesta. Hänen keksintönsä mahdollisti kääntövarren helpomman ja kevyemmän säädön, tämä toteutettiin 4 jousen avulla – näin syntyi myös ensimmäinen Anglepoise -valaisin. Aluksi valaisimet olivast todella käytännöllisiä ja industriaalisia, mutta vuonna 1935 valikoima sai uuden valaisimen, jossa oli ainoastaan 3 jousta – tämän valaisimen me tunnemme nimellä Original 1227.

Vuodesta 2003 lähtien Kenneth Grange on ollut tämän suuren valaistusyrityksen johdossa. Hän aloitti uransa teknisenä piirtäjänä ja on sittemmin ansainnut hyvän maineen teollisentuotannon suunnittelijana. Hän pyrkii varjelemaan ajatusta innovatiivisesta lähestymistavasta Anglepoise-työssään.

Tänä päivänä Anglepoise -valaisimia löytyy kodeista, toimistoista, ravintoloista, baareista ja hotelleista yli 50 eri maassa. Anglepoisen viimeisimmät mallistot  kehitettiin yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden Paul Smith ja Margaret Howell – Brittiläistä muotoilua, joka on edelleen brittiläisen brändin ydin.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.