Studio Italia Design

Studio Italia Design riippuvalaisimet ovat 1950-luvun perustamisesta lähtien olleet huipputason designia ja moderneja valaisimia.

Yritys on työskennellyt Venetsiasta Italiasta käsin ja he ovat pyrkineet nostamaan laatua ja designia sekä myötävaikuttamaan arvostetun etiketin "Made in Italy" merkitykseen.
Kelly SO Riippuvalaisin Ø80 Musta - Studio Italia Design
EUR 1 181,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Kelly SO5 Riippuvalaisin Ø60 Musta - Studio Italia Design
EUR 933,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Kelly SO Riippuvalaisin Ø80 Pronssi - Studio Italia Design
EUR 1 181,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Kelly SO Riippuvalaisin Ø80 Valkoinen - Studio Italia Design
EUR 1 181,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä

Lisää tietoa Studio Italia design valaisimista

Studio Italia Design riippuvalaisimet ovat 1950-luvun perustamisesta lähtien olleet huipputason designia ja moderneja valaisimia. Yritys on työskennellyt Venetsiasta Italiasta käsin ja he ovat pyrkineet nostamaan laatua ja designia sekä myötävaikuttamaan arvostetun etiketin "Made in Italy" merkitykseen.

Tuotteissa käytetään vain parhaimpia materiaaleja, kuten Muranon käsin puhallettuja lasivarjostimia yhdistettynä ruostumattoman teräksen, messingin ja alumiinin kanssa ne luovat sarjan upeita ja jännittäviä valaisimia, joista huokuu korkeaa laatua ja jännittävää viimeistelyä.

Studio Italia Design kehittää jatkuvasti räätälöityjä ratkaisuja ja tämä perustuu laadun, muotoilun, toimivuuden sekä huipputekniikan yhdistelmään.
Näihin vankkoihin valmiuksiin, toimintoihin ja ratkaisuvalintoihin lisätään vielä kirsikkana kakun päälle hyvä tiimi maailmankuuluja arkkitehtejä, insinöörejä ja suunnittelijoita, jotka ovat jatkuvasti käytettävissä.
Tänä päivänä Studio Italian tuotteita löytyy yli 90 maasta ja markkinat laajenevat jatkuvasti.