Palautus

Jos kadut ostostasi ja haluat hyödyntää 100 päivän palautusoikeutta, voit aloittaa palautusprosessin aiemmin lähettämämme linkin kautta. Linkki on Edisonin, tilausrobottimme, lähettämissä sähköposteissa. Klikkaamalla painiketta/linkkiä ”Katso tilauksesi” pääset tilauslinkkiisi, josta voit tehdä palautusilmoituksen. Pyrimme toimittamaan rahtikirjan/rahtikirjat sähköpostiisi seuraavana arkipäivänä. Seuraa tilauslinkkisi ohjeita palautukseen liittyen.

Yhdestä rahtikirjasta veloitamme 15€ per pakkaus.

Huomioithan myös, että suurempien tuotteiden toimituksessa ja lavalähetyksissä rahtikulut voivat olla suuremmat, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme näissä tapauksissa ennen palautusta.Älä tee mitään merkintöjä alkuperäispakkaukseen!

Mikäli alkuperäispakkauksessa on merkintöjä tai sitä on vaurioitettu jollain muulla tavoin, tuotteen jälleenmyyntiarvo laskee, jolloin myös hyvityksen määrä vähenee.

Vähennämme vähintään 27,50 € hyvityksestäsi, jos alkuperäispakkaus on vaurioitunut tai enintään 40% valaisimen arvosta, jos se ei ole myytävässä kunnossa tai sitä ei palauteta alkuperäispakkauksessa.  

Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että pakkaat tuotteen sen alkuperäispakkaukseen ja sen jälkeen ulkoiseen pakkauslaatikkoon ennen kuin palautat sen meille. Kuplamuovin tai muun soveltuvan täyteaineksen käyttö auttaa minimoimaan mahdolliset vahingot kuljetuksen aikana.
Älä käytä mitään värillistä pakkausteippiä alkuperäispakkauksessa. Ainoastaan kirkkaan teipin käyttö on sallittua tuotteen alkuperäispakkauksessa!


Onko Sinulla kysyttävää liittyen palautukseen?

Onko Sinulla kysyttävää liittyen palautukseen?

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä Asiakaspalvelutiimiimme info@valaisinmestari.fi  tai 020 787 1616 – olemme iloisia saadessamme auttaa Sinua.