Philips Hue – Lue ohje ja valmistaudu täysin uuteen valoelämykseen!PHILIPS HUE

Philips Hue-valikoima tarjoaa aivan uuden tavan käyttää kodin valaistusta. Valaistuksen koodaus, jota tarvittiin kalliisiin asennuksiin, on nyt ratkaistu täysin HUE lampuilla, sillalla (Bridge) ja Philips Hue -sovelluksella. Philips Hue tuotteet tuovat aivan uuden tavan ajatella valaistusta – valaistusta voidaan nyt käyttää luomaan hyvinvointia joka arkipäivään. Voit asettaa valaistuksen herättämään sinut, tarjoamaan sinulle parhaimman työskentelyvalaistuksen tai antamaan päivään lisäenergiaa. Voit myös asettaa valaistuksen sammumaan töihin lähtiessäsi, tai kun olet saapumassa kotiin.

Käyttö voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta se ehdottomasti ei ole. Jotta pääset helposti alkuun uuden Philips Huen kanssa, olen tehnyt tämän pienen ohjeen sekä tuotekuvauksen. Ohje voi ehkä auttaa sinua hieman alkuun ja tarjota tietoa siitä, mikä tuote sopii parhaiten sinun kotiisi.Kuinka Philips Hue toimii?

Philips Hue on uusinta uutta valaistuksen saralla. On melkein rajatonta, minkä kanssa nämä lamput ja valaisimet sopivat, ja minkälaisen tunnelman näillä voida luoda. Philips Hue voi olla uusi harrastuksesi, aivan kuin tietokoneet tai sisustus. Philips Hue tuotteilla voit synkronoida valon tv:n kanssa, ja niin, että musiikki sopii yhteen valaistuksen kanssa. Voit valita yli 16 miljoonasta väristä. Hue tuotteita on erittäin helppo käyttää, sekä laajentaa ilman suuria asennuksia. Voit valita valaisimet syttymään ja sammumaan juuri silloin kun sinä haluat. Valojen hallinnoiminen käy helposti puhelimeen asennettavan sovelluksen avulla. Philips Huen avulla voit leikkiä eri värisävyillä, ja luoda täydellisen tunnelmavalaistuksen.


Philips Hue asennusohje - Vaivattomasti alkuun

Philips Hue järjestelmän aivot on Bridgessä (Silta). Asennat sillan langattomaan verkkoosi, tämä on kuvattu erittäin tarkasti paperissa, joka tulee pakkauksen mukana. Langattomaan verkkoon asettaminen on erittäin helppoa! Kun olet asentanut Bridgen, tulee sinun ladata Philips Hue -sovellus, jonka jälkeen olet valmis säätämään lamppujasi ja sytyttämään ne silloin ja siten kuin haluat.

Sovellus opastaa sinua askel askeleelta, läpi asennuksen - tämän helppous on yllättänyt minutkin, asentaminen on myös nopeaa.

Philips Hue Bridge on verrattavissa Apple Homekit teknologiaan ja voit täten asettaa Sirin avulla valaisimet syttymään, himmentämään tai sammumaan.
Jos et halua käyttää älypuhelintasi tai tablettia valojen hallintaan, voit myös ostaa kaukosäätimen, jonka avulla valaistuksen hallinta on helppoa. Philips Hue Dimmer Switch on asennettavissa helposti seinään, joko ruuveilla kaksipuolisella teipillä. voit ottaa Dimmer Switchin mukaasi asunnon ympäri.

Switch on paristokäyttöinen ja se ei tästä syystä tarvitse suurempia asetuksia tai asennuksia - erittäin helppoa!


Mikä on Philips Hue aloituspakkaus?

Kun ostat Philips Hue starterkit White Ambiancen saat 2 kappaletta E27 lamppua, joissa on kaikki tunnetut Hue -efektit, himmennin jota voi käyttää Bridgen kanssa, joka on yhdistettynä langattomaan verkkoosi. Näin voit kommunikoida älylaitteesi ja lamppujen/valaisimien välillä. Aloituspakkaus on saatavilla myös ilman himmennintä, jos haluat käyttää ainoastaan älypuhelintasi.
Philips Hue aloituspakkaus Color Ambiance, on todella samanlainen kuin White Ambiance aloituspakkaus, tähän pakkaukseen kuuluu ekstra E27 lamppu, himmentimen sijasta. Tällä aloituspakkauksella voit tuottaa 16 miljoonaa eri värisävyä, joita voit sekoittaa haluamallasi tavalla.

Uutta Hue -kokoelmassa ovat GU10-kantoihin sopivat lamput. Voit ostaa Philips Hue Color GU10 aloituspakkauksen kolmella GU10-värilampulla ja sillalla (Bridge). Sekä E27 että GU10 -lamput ovat saatavilla myös Ambiance-versiona, joka tuottaa täydellisen skaalan valkoisia värisävyjä lämpimänvalkoisesta tunnelmavalaistuksesta viileään ja terävään työvalaistukseen – kaikki yhdellä lampulla!
<hr><font size="+2">Mitä ovat Philips Hue LightStripsit?</font>


Mitä ovat Philips Hue LightStripsit?

Philips Hue LightStrips on pitkä LED-nauha, jonka voit asettaa mihin tahansa kodissasi. Voit käyttää LightStripsejä huonekalujen alla, portaikossa, lasikaapissa, lastenhuoneessa – you name it.

Näiden asentaminen on erityisen helppoa, sillä nauhan takana on teippi, jonka avulla voit helposti asettaa valaistuksen mihin haluat. Voit taivutella ja muotoilla sitä juuri niin kuin toivot. Lightstrips tulee vain kytkeä pistorasiaan ja yhdistää Bridgeen.