Hintatakuu 103%

Me Valaisinmestarilla haluamme tarjota sinulle parhaat design valaisimet – ja parhaaseen hintaan.  Tästä syystä tarjoamme usealle tuotteelle hintatakuun, 3 % ekstra alennuksella!
Esimerkkinä, jos valaisin maksaa meillä toimituksien kanssa yhteensä 210 euroa, ja löydät saman valaisimen muualta 200 eurolla (toimituskuluineen). Vastaamme tähän hintaan lisäten vielä 3 % alennuksen päälle, mikä tarkoittaisi tässä tapauksessa, että loppuhinnaksi jäisi 194 euroa.

Tasapuolisen vertailun varmistamiseksi tulee huomioida seuraavat ehdot ennen kuin otat yhteyttä meihin:
- Tuotteen on oltava merkitty hintatakuun kuvakkeella Valaisinmestarin verkkokaupassa.
- Tuotteen on oltava varastossamme tai myymälässämme saatavilla.  
- Hintatakuu koskee tuotteita, joihin sovelletaan suomalaisia määräyksiä/sääntöjä koskien arvonlisäveroa, tullia, takuuta ja kuluttajansuojaa.
- Löydetyn hinnan tulee olla luotettavasti dokumentoitu. Dokumentaatio voi olla linkki tai kuva tuotteesta ja sen hinnasta tai muu vastaava. (Pidätämme oikeuden hylätä materiaalin, jota voidaan muokata / säätää, kuten esim. sähköpostiviestejä tai suullisia tarjouksia).
- Valaisinmestarilta ostetut valaisimet sisältävät toimituskulut ja valonlähteet, joten takuumme lasketaan aina vastaamaan kokonaishintaa, mikäli ne laskutetaan erikseen.

-  Vertaamme hinnan, jonka olet löytänyt toisesta yrityksestä. Mikäli verrattavan tuotteen hintaan ei kuulu toimituskulut, laskemme toimituskulut hintaan ja vertaamme tätä hintaa sisältäen toimituskulut.

- Hintatakuu koskee tuotteita, jotka ovat tosiasiallisesti saatavilla eli ei siis jonotarjouksia, ostotarjouksia ja / tai tarjouksia, joissa on rajoitettu määrä / aika esimerkkinä 1 kpl / asiakas ja vastaavat. Hintatakuu ei vaadi jäsenyyden ostamista tai minkäänlaista maksua edun hyödyntämiseksi. Myöskään ns. klubiedut eivät kuulu hintatakuuseen.
Mikäli löydät samalaisen, hyllyssä olevan tuotteen alhaisemmalla hinnalla suomalaisesta myymälästä tai verkkokaupasta (suomalainen alv-numero/y-tunnus), sovimme hintatakuun mukaisen hinnan.
Jotta voit hankkia tällä hinnalla edullisemman tuotteen, sinun on otettava yhteyttä meihin, chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta ennen tilauksen tekemistä. Meidän on käsiteltävä ja dokumentoitava asia ennen hintatakuun käyttämistä.

HUOMIOITHAN – Pidätämme oikeuden yrittää ostaa ko. tuote jotta voimme olla varmoja siitä, että kaikki edellä mainitut ehdot täyttyvät.

Mikäli näet samanlaisen tuotteen edullisemmalla hinnalla 7 päivän kuluessa siitä, kun tuote lähetetään edellä mainittujen ehtojen mukaisesti, voit saada palautusta hinnan erotuksesta. Voit ottaa yhteyttä Valaisinmestarin asiakaspalveluun sähköpostilla info(at)valaisinmestari.fi, puhelimitse 020 787 1616  tai chat-toiminnon avulla arkisin klo 10-16 välisenä aikana, kiitos.