Glo-Ball

Kuten nimestä voi päätellä, muistuttaa Flosin Glo-Ball valopalloa. Lasivarjostin on valmistettu suupuhalletusta opaalilasista, joka antaa valaisimelle ainutlaatuisen hajavalon. Orgaaninen muoto loistaa kuin lämmin aurinko, riippumatta siitä valitsetko Glo-Ball kattovalaisimen, riippuvalaisimen, pöytävalaisimen vai lattiavalaisimen. Designin takana on brittiläinen suunnittelija Jasper Morrison. Hänen design on tunnettu yksinkertaisista muodoista, jossa fokus on funktionaalisuudessa, mutta antaen samalla materiaalien päästä oikeuksiinsa – aivan kuten Glo-Ball valaisimet.

Yksinkertaisesta designista huolimatta, valaisin on yksi Flosin suosituimmista valaisimista. Tämä kaunis valaisin sopii niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen ja sopii sijoitettavaksi kodin joka tilaan – ruokapöydän ylle, yövalaisimeksi tai kodikkaaksi valoksi eteiseen.
Glo-Ball Kattovalaisin - Flos
Tarkista variantin varastotilanne
Glo-Ball Riippuvalaisin - Flos
Tarkista variantin varastotilanne
Glo-Ball Basic
Tarkista variantin varastotilanne
Glo-Ball F Lattiavalaisin - Flos
Tarkista variantin varastotilanne
Glo-Ball T1 Pöytävalaisin Black Opal - Flos
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Glo-Ball Pöytävalaisin - Flos
Tarkista variantin varastotilanne
Glo-Ball Mini T Pöytävalaisin - Flos
Tarkista variantin varastotilanne
Glo-Ball F3 Lattiavalaisin Black Opal - Flos
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Näytetään 15 / 15 tuotteesta

Flos’ Glo-ball – tyylikästä muotoilua ja tehokasta valaistusta

Kaikki Glo-ball -valaisimet tässä viehättävässä mallistossa rakentuvat omintakeisen, opaalilasista puhalletun varjostimen ympärille. Varjostimet ovat rakastettuja ja kuuluisia kiitos niin sanotun hajotetun valon kajon. Valitsitpa minkä tahansa Glo-ballin, luo uusi valaisimesi tasaista hehkua jokaiseen suuntaan. Toisin sanoen Glo-ball ei vain valaise ruokapöytää tai sohvaryhmää, vaan luo valaistusta koko huoneeseen.

Jasper Morrison suunnitteli valaisimen 1998. Simplistinen muotoilu muistuttaa 60- ja 70-lukujen valaisimista, mutta Glo-ballit ovat varsin suosittuja moderneissakin kodeissa, kiitos minimalismin kansainvälisen suosion. Yhteistyössä Flosin kanssa toteutettu, korkeimmat laatustandardit täyttävä Glo-ball -mallisto istuu tyylikkään viimeistelynsä ansiosta sisustukseen kuin sisustukseen.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.