Doo Wop

Doo Wop on 1950-lukulaisen ”Sjövärnspendeln” -valaisimen uudelleenlanseeraus. Se on suunnittelultaan harmoninen ja sopiva riippumaan yksinään, rivissä tai rykelmänä. Doo Wop luo elämää olohuoneeseen, ruokasaliin, keittiöön, kotikonttoriin, lastenhuoneeseen, rappusiin ja makuuhuoneeseen – Yksinkertaisesti se tuo raikkaan tuulahduksen ja hyvän valon kodin jokaiseen huoneeseen.
Kuten sanottua on Doo Wop vanha tuttu, joka nyt on esitelty uudelleen. Doo Wop piirrettiin Sjövärnin rakennuksiin 1950-luvulla ja sen saattoi siellä nähdä kahviloissa, konttoreissa, käytävillä ja monissa muissa paikoissa. Siksi se tunnetaankin nimellä ”Sjövärnspendeln”.

Doo Wop oli tuotannossa aina 80-luvun alkupuolelle saakka ja lakkautettiin sitten. Sen jälkeen valaisinta on saanut antiikkikaupoista ja huutokaupoista, mikä osaltaan on vaikuttanut sen uudelleenlanseeraukseen nykyaikaisissa väreissä.

Tämä riippuvalaisin täydentää upeasti Louis Poulsenin jo olemassa olevaa monisärmisten lamppujen sarjaa, ja sopii erinomaisesti yrityksen valaisinfilosofiaan. Valo lankeaa juuri sillä tavoin kuin valaisimen muoto lupaa, ja kaikki yksityiskohdat edistävät sen valaisukykyä.
Doo Wop hehkuu miellyttävää valoa, joka on suurimmaksi osaksi suunnattu alaspäin, mutta silti luo valoisan ilmapiirin koko huoneeseen. Suositellaan olohuoneeseen, ruokasaliin, keittiöön, työhuoneeseen, lastenhuoneeseen, eteiseen, rappukäytävään, sekä makuuhuoneeseen.
Doo-Wop Valkoinen - Louis Poulsen
EUR 400,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Doo-Wop Tumma Harmaa - Louis Poulsen
EUR 400,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Doo-Wop Kupari - Louis Poulsen
EUR 655,00
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Doo-Wop Messinki - Louis Poulsen
EUR 655,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Doo-Wop Ripustussarja 3m Johto - Louis Poulsen
EUR 77,00
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Doo-Wop Ruostumaton Teräs - Louis Poulsen
EUR 655,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 6 / 6 tuotteesta
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #yesLampemesteren, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.