NORDIC LIVING

Nordic Living on alabrändi suositulle merkille Light-Point. Heidän designinsa edustavat ikonisia tuotteita pohjoismaisella ilmeellä. Brändi lanseerattiin vuonna 2019, yhdessä ikonisen arkkitehtivalaisimen uudelleenlanseerauksen kanssa. Tämän valaisimen oli alun perin suunnitellut Jac Jacobsen vuonna 1937 ja valaisin sai suunnittelijan mukaisesti nimen JJ. Valaisin.

Uudelleenlanseerauksen yhteydessä valaisin sai nimen Archi. ’Archi’ on kansainvälinen etuliite, joka tarkoittaa ’ohjata’ tai ’johtaa’. Etuliite kuvaa sen jälkeen tulevaa sanaa – tässä yhteydessä etuliite kuvaa valaisimen joustavia ominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että voit helposti ’ohjata’ valaisimen valoa helposti haluamaasi suuntaan.

Modernissa sisustuksessa klassiset arkkitehtivalaisimet ovat taas todella suosittuja. Superfunktionaalisia valaisimia luomaan parempaa ja käytännöllisempää valaistusta kotiin, esimerkiksi kirjoituspöydällä tai keittiössä työskentelytilan yllä. Valaisimen industriaalinen ja yksinkertainen ilmaisu sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen ja toimii upeana kontrastina vaaleille ja feminiinisille sisustuselementeille.
Archi T1 Junior Pöytävalaisin Forest Green - NORDIC LIVING
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Archi W1 Seinävalaisin Sea Blue  - NORDIC LIVING
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Archi T1 Junior Pöytävalaisin Mat Black/Gold - NORDIC LIVING
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Archi W1 Seinävalaisin Maple Red - NORDIC LIVING
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Archi T2 Pöytävalaisin Mat Maple Red - NORDIC LIVING
EUR 234,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 29 / 29 tuotteesta
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.