Piffany Copenhagen Valaisimet

Piffany Copenhagen on tanskalainen designyritys, joka keskittyy auttamaan asiakkaita löytämään hienoja ja ainutlaatuisia tuotteita. Yritys erikoistuu asioihin, joita ei näe joka paikassa ja joilla on hauska ilme tai erikoinen piirre.

Piffany Copenhagenin tavoitteena on tuoda persoonallisuutta kotiisi ja tämä näkyy suuressa määrin kaikissa heidän tuotteissaan sekä valaisimissa, että muissa tarvikkeissa. Kyse on materiaalien ja muotojen yhteispelistä ja tämä tekee Piffany tuotteista täysin ainutlaatuisia.

Mr. Wattson on uusin lisäys Piffany Copenhagenin hulluun maailmaan ja tämä hauska pikku serkku sopii kotona siihen kohtaan, joka tarvitsee uniikkia lisäystä, kodikkuutta ja luonnetta. Mr. Wattson on saatavilla 7 eri värissä.

Löydät Piffany Copenhagen tuotteet alta.
Mr. Wattson Pöytävalaisin Ash/Intense Grey - Piffany Copenhagen
Suos. hinta EUR 159,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Mega Mr. Wattson Pöytävalaisin Vintage White - Piffany Copenhagen
Suos. hinta EUR 1 299,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 31 / 31 tuotteesta

Lisätietoja Piffany Copenhagenista

Piffany Copenhagen erottuu kilpailijoistaan myymällä ainutlaatuisia tuotteita pienillä erikoisuuksilla.
Piffany Copenhagen kerää parhaimmat ja ainutlaatuisimmat mallit suurelta joukolta suunnittelijoita ja tuo ne koko Skandinavian markkinoille.

Mr. Wattson on yksi Piffany Copenhagenin tarjoamista mielenkiintoisista tuotteista. Voit asettaa sen minne haluat tuomaan ainutlaatuista tunnelmaa, oli kyseessä sitten kirjahylly, yöpöytä tai lastenhuone. Se tuo iloa takuuvarmasti, minne tahansa meneekin.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.