Diesel with Foscarini

Rokista poppiin, rennosta vintageen, ja graaffisesta taiteeseen.

Successful Living from Diesel on kokonaan uusi valaisinmallisto, joka puhuu monia eri kieliä ja kertoo eri tarinoita säilyttäen erehtymättömän tyylinsä.
Dieselin tyyli on ikoninen, epätavanomainen, viihdyttävä, ja luova intohimoisella intensiteetillä.

Diesel on enemmän kuin vaatetusta – se on asenne, tapa olla, ja elämäntyyli joka heijastuu myös merkin huonekaluihin ja valaistukseen.

Tämä on uuden seikkailun alku. Tämä on mahdollisuutesi sisustaa kotisi tavalla, joka korostaa sinun persoonallisuuttasi ja jättää kaikki kliseet taakseen.

Brändi tarjoaa materiaaleissa kaikkea metallista pehmeisiin kankaisiin. Löydä valaisin, joka on aina uniikki ja erilainen.
Successful Living from Diesel with Foscarini on valmis rikkomaan kaikki normit ja valloittamaan uuden sisustussuunnittelun aikakauden.

Dieselin ja Foscarinin yhteistyö

Foscarini allekirjoitti yhteistyösopimuksen Dieselin kanssa ja projekti "Home Collection" luotiin. Kyseessä oli projekti, joka käsittelisi sisustusta ja rentoa elämäntyyliä.
Tämä yhteistyö mahdollisti Foscarinille tutkia uutta elämäntapaa ja uusia sisustustrendejä Dieselin suunnitteleman malliston avulla: "Diesel Living with Foscarini".
Diesel / Foscarini kokoelma puhuttelee eri kielillä - rockista poppiin, teollisesta muotoilusta ja vintagesta grafiikkaan eikä vähäisimpänä taide. Kaikki kuvastavat upeaa Diesel-elämäntapaa, joka on tunnettu tyylikkäästä ja rock-tyylisestä vaatetyylistä.

Ironinen, aggressiivinen, eklektinen, kaunis - kokoelma sisältää yli 40 erilaista valaisinmallia ja kaikilla on erilaiset materiaalit sekä käyttömahdollisuudet, jotka tekevät käytöstä mahdollista sekä kotona että julkisissa yhteyksissä.

Kokoelma on jotakin täysin uutta valaisinmarkkinoilla ja uusien materiaalien ansiosta rima on asetettu korkealle loistavan, innovatiivisen ja futuristisen Dieselin ja Foscarinin yhteistyön parissa.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.