DybergLarsen

Frank Kerdil on tehnyt jännittäviä valaisimia, jotka ovat luotu parhaassa tanskalaisessa muotoiluperinteessä.

Koko tuotesarja on rakennettu melkein näkymättömän kiillotetun akryyli-rungon ympärille, jonka päälle on kiinnitetty erilaisia lehtiä tai levyjä riippuen mistä mallista on kyse, Illumin vai Pineapple.

Jännittävä käpymäinen muoto muistuttaa sekä ananasta että lootuskukkaa, ja antaa jännittäviä mahdollisuuksia selkeyttää sisustusta.

Frank Kerdil perustaa kaiken mottoon: KUN ENEMMÄN SAMAA EI OLE TARPEEKSI!

Koko moton sanoman voi koota yksinkertaiseen teesiin: täytyy olla hyvä syy tehdä uusi tuote, johon on tehty vain pieniä muutoksia sen käyttötarkoitukseen, materiaalivalintaan, valmistustapaan, käyttöalueeseen, muotoon tms.  

Sekä Illumin että Pineapple -sarja tarjoaa ison viuhkan vaihtoehtoja valita sopivan valaisimen paikasta ja käyttötarkoituksesta riippuen.

Useimmat riippuvalaisimista voi asettaa myös lattialle tai pöytävalaisimeksi asettamalla ne ”päälaelleen”.
Haipot Riippuvalaisin Tumma Vihreä - DybergLarsen
EUR 81,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Haipot Riippuvalaisin Valkoinen - DybergLarsen
EUR 81,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä

Lisää tietoa Dyberg Larsen valaisimista

Vuonna 2015 tuli markkinoille uusi metallisarja, jota kutsumme nimellä Crayon, sillä se on saanut inspiraatiota kuuluisilta samannimisiltä värikyniltä. Sarjaan kuuluu 4 eri kokoa kahdessa eri värissä ja ne tuotetaan sekä metallisina että lasisina. Tämä sarja soveltuu täydellisesti yksityiskoteihin, mutta myös julkisiin tiloihin, sillä se kattaa suurimman osan valaistustarpeista.

Hiljattain on lanseerattu 3 uutta metallivalaisinta ja jonossa odottaa lanseerausta yhä enemmän mielenkiintoisia valaisimia.

Uskallamme luvata, että seuraavat 5 vuotta tulevat olemaan yhtä jännittävät koko Euroopassa.

PineApple sarjan edut:

Klassisen muodon lisäksi erikoiset varjostimet estävät häikäisyä ja sen ilme on lähes veistoksellinen ja sopii jokaiseen huoneeseen sekä valolla että ilman valoa. Sarja on erittäin laaja, johon kuuluu paljon eri kokoja ja niitä löytyy riippuvalaisimina, pöytävalaisimina ja lattiavalaisimina.

Dyberg Larsenin luoman ILLUMIN sarjan edut:

Sarjan tuotteet toimitetaan Flat-Packissa, joka on erityisen helppo koota mukana tulleiden ohjeiden mukaan. Kaikki mitä tarvitset on laatikko, jalusta, varjostin ja johdot. Noin 11 minuutin kokoamisen jälkeen sinulla on kaunis valaisin hyvään hintaan. Sarja koostuu yli 10 eri muodosta ja väristä.


Metallivalaisimien edut:

Kaikki valaisimet on valmistettu vahvasta metallista ja niissä on kaunis lakkaus tehden niistä helposti puhdistettavia eikä niitä voida vandalisoida. Kaikki valaisimet toimitetaan johtojen kanssa ripustamista varten.

DybergLarsenin designfilosofia on luoda tuotteita, joissa skandinaavinen DNA ilmenee näkyvästi. Yksinkertaisuus, ymmärrettävyys, kauneus, puhtaus ja mieluusti asenteella, joka tekee tuotteista persoonallisia.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #yesLampemesteren, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.