Lastenhuoneeseen

Design valaisimia lapsille ja lastenhuoneeseen

Valaisinmestarin valikoimasta löydät suloiset ja hurmaavat valaisimet lastenhuoneeseen – huoneeseen, jossa laadusta ja turvallisuudesta ei tingitä. Lapsemme ansaitsevat parhaimman valaistuksen. Lue oppaamme ja löydä inspiraatiota lastenhuoneen sisustukseen.

LED valaisimet lapsille – kyllä vai ei?

Ei ole olemassa sääntöjä siitä, tulisiko lastenhuoneen valaisimissa käyttää LED-valonlähteitä vai ei, mutta voimme vain suositella sitä. LED säästää uskomattoman paljon energiaa, jolloin voit huoletta jättää valaisimen yöksi päälle huolehtimatta suuresta sähkölaskusta. Käyttöikä on myös korkea LED-valonlähteissä – keskimäärin 25 000 tuntia. LED-valonlähteet eivät myöskään kuumene kuten perinteiset lamput, joten pienet eivät vahingossa polta itseään. Suosittelemme LEDien käyttöä – ei vain lastenhuoneessa, vaan koko talossa.

Löydät kaikki meidän LED-lamput täältä.

Design valaisimet lastenhuoneeseen – meidän suosikkimme

Design valaisimet lastenhuoneeseen – meidän suosikkimme

Meidän suosikki numero 1 lastenhuoneen on Mr Marian suloisin valaisinmallisto.
Yhdellä kollegallamme Valaisinmestarilla on Nanuk-valaisin hänen pojan huoneessa ja Miffy tyttären huoneessa. Molemmat ovat lasten keskuudessa suuria hittejä!

Nämä Mr Maria valaisimet ovat himmennettävissä pyöreällä kytkimellä, mikä on mielestämme paljon käytännöllisempi kuin 3-portainen himmennin, sillä Mr Marian himmentimellä voit säätää valon todella himmeäksi ja jättää sen päälle lastenhuoneeseen turvaamaan möröttömät yöunet.
Kuten voit nähdä, Nanuk on herttainen jääkarhu, korkeudeltaan 41 cm. Valaisin levittää lämmintä ja tunnelmallista valoa, mutta on myös näyttävä silloin kun valo ei ole päällä – Suloinen ystävä, jota jokainen lapsi rakastaa.

Miffy, Nanuk ja kaikki heidän eläinystävänsä Mr Marialta on huolellisesti testattu ja hyväksytty. Nämä valaisimet ovat erinomainen valinta – sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta tai sähkölaskusta. Valaisin ei koskaan kuumene, lapsi voi turvallisesti halata valaisinta milloin haluavat.
Kuva @bytved via Instagram


Toinen todella suosittu valaisin lastenhuoneessa on  Eos merkiltä VITA. Höyhenvalaisin, kuten moni kyseistä valaisinta kutsuu, on muhkea ja hauska valaisin, joka näyttää upealta melkein missä tahansa tilassa, mutta eritoten lastenhuoneessa.

Yhdistä valaisin Philips Hue lamppuun ja voit valita 16 miljoonasta eri väristä sovelluksen avulla, jonka voit asentaa älypuhelimeesi tai tablettiisi.
Eos-valaisinta on saatavilla valkoisena, ruskeana ja harmaana, sekä monessa eri koossa.  Valaisinta löytyy riippu- pöytä-, lattia- ja seinävalaisimena – jokainen niistä näyttäisi fantastiselta lastenhuoneessa.


Täältä löydät kaikki VITA:n Eos-valaisimet.
Kuvat Pinterestistä

Kattovalaisimissa suosittelemme ehdottomasti Philips Huen  Being -kattovalaisinta.
Tämä valaisin on kaunis ja ajaton, sekä tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia. Being-valaisimessa on sisäänrakennettu LED, mitä voidaan kontrolloida samalla sovelluksella, jolla värilamppuja kontrolloidaan. Jos sinusta tuntuu, että tämä kuulostaa liian tekniseltä, älä huoli, sen käyttö on yllättävän helppoa. Kauko-ohjain, valmiilla asetuksilla kuuluu mukaan.

Being tulee White Ambiance -valonlähteellä, mikä tarkoittaa, että valaisin tarjoaa valkoisen valon, jota voit säätää tarvittaessa riippuen siitä, haluatko kylmän vai lämpimän valon. Voit myös kontrolloida valon voimakkuutta. Voit tehdä kaikki nämä asetukset Hue-sovelluksellasi tai kauko-ohjaimella, joka tulee valaisimen mukana. Being tekee valaistuksen säätämisestä oikeanlaiseksi uskomattoman helppoa. Kattovalaisimet heijastavat valoa suoraan alaspäin ja asteittain sivuille. Tämä valaisin on yhtä fiksu kuin kauniskin.
Meidän on myös mainittava Philips Hue LightStrips. Kuten olet ehkä huomannut – me olemme todella innoissamme Philips Huesta, koko tuoteperhe on vain yksinkertaisesti nerokas.

LightStrips voidaan muotoilla juuri siihen muotoon kuin haluat ja lyhentää juuri sen mittaiseksi kuin haluat. Kytke valot ja yhdistä ne Bridgeen.Voit korostaa eri alueita huoneessasi ja luoda erilaisia efektejä. LightStripseissä on teippi sen takapuolella, mikä tekee asennuksesta erittäin helppoa – kiinnität ne juuri sinne ja miten haluat. Helppoa!

Voit sijoittaa ne esimerkiksi lastensängyn tai pöydän ympärille tai vaatekaapin alareunaan. Voit ohjelmoida ne syttymään hitaasti aamulla ja sammumaan illalla rauhakseen. Valittavana on 16 miljoonaa eri väriä.

Mahdollisuudet ovat loputtomat, päästä mielikuvituksesi vapaaksi ja leiki valoilla!

Hyvä tietää lastenhuoneen valaistuksesta

Hyvä tietää lastenhuoneen valaistuksesta

On olemassa lukemattomia eri vaihtoehtoja valaista lastenhuone. Useimmat käyttävät kattovalaisinta, mikä tarjoaa keskitetyn valaistuksen. Voit myös luoda tunnelmaa ja turvaa pienemmän lapsen huoneeseen lisäämällä yövalon, tai vanhemman lapsen huoneeseen toimivan työskentelyvalaistuksen läksyjen tekoon pöytävalaisimen avulla.  

Jos haluat asentaa yövalon seinään lapsen sängyn viereen, on hyvä valita epäsuora valaistus, jotta valo ei häikäise. Pienemmille lapsille olisi hyvä valita valaisin, jonka valonlähde on suojattu varjostimella hyvin, jotta lapsi ei pääse koskettamaan valonlähdettä. Valitse himmennettävä valaistus, jotta voit säätää valonmäärää – sitä et kadu.

Mr Marian valaisimet, kuten yllä on mainittu, on juuri erinomaisia himmennys- ja LED-ominaisuuksiltaan lastenhuoneeseen.  Valaisin ei kuumene ja on täysin turvallinen lapsille.

On erittäin tärkeää, että lastenhuoneen valaisimet ovat turvallisiksi hyväksyttyjä! Moni kopiotuote aiheuttaa vaaran lapsille. Useat kopiotuotteet valmistetaan haitallisista materiaaleista, eivätkä ole käyneet läpi tarvittavia turvallisuustarkastuksia, mikä pahimmassa tapauksessa voi aiheuttaa tulipalon!

Aidon design valaisimen hinta, saattaa olla tietenkin korkeampi kuin kopion, mutta aidon kohdalla voit olla varma, että turvallisuusasiat ovat kunnossa.