Aromas Del Campo Valaisimet

Aromas del Campo on tunnustettu espanjalainen valaisinmerkki, joka on ollut markkinoiden loistava tähti siitä lähtien, kun se perustettiin vuonna 1986 Valenciassa. Aromas del Campo on aina pyrkinyt tarjoamaan tuotteita, joissa yhdistyvät tyyli, toiminnallisuus ja edullisuus. Heidän suunnittelufilosofiaansa kuuluvat selkeät linjat ja yksinkertaiset muodot, mutta aina ripauksella Aromasin ainutlaatuista estetiikkaa. Erityistä heidän valikoimassaan on sellaisten materiaalien käyttö, jotka on perinteisesti jätetty huomiotta valaisinalalla, kuten marmori, puu ja keramiikka, jotka tuovat valaisimiin lisää eleganssia ja hienostuneisuutta. Metalli ja lasi ovat kuitenkin edelleen keskeisiä elementtejä, jotka luovat niiden malleissa tasapainon kiinteyden ja keveyden välille. Tutustu heidän erinomaiseen valikoimaansa alla!
Dalt Kattokruunu Aged Gold/Green Marble - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Elma Seinävalaisin Gold - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Elma Riippuvalaisin Big Black - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Bigcoss Riippuvalaisin Large Black - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Abbacus 4 Riippuvalaisin Gold - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Elma Lattiavalaisin Gold - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Elli Lattiavalaisin Gold - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Elma Riippuvalaisin Big Gold - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Bigcoss Seinävalaisin Black - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Elma Riippuvalaisin Individual Black - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Fito Lattiavalaisin Brass - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Aloa 4 Riippuvalaisin Matt Black - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Abbacus 4 Riippuvalaisin Black - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Näytetään 36 / 37 tuotteesta

Aromas del Campon historia - potpourrista valovoimaisiin innovaatioihin


Se alkoi vaatimattomana yrityksenä, joka valmisti kuivattujen kukkien potpourria ja aromituotteita. Ajan myötä yritys kuitenkin kehittyi ja alkoi tutkia valaistuksen maailmaa luomalla kauniita lasisia pöytävalaisimia, jotka on täytetty samoilla kuivakukilla. Kun yritys oli saanut jalansijaa markkinoilla, se siirsi tuotantonsa Valenciassa sijaitsevaan viehättävään Béteran kaupunkiin, jossa se pystyi keskittämään toimintansa ja kansainvälisen jakelunsa.

Kestävyys - Aromas del Campon sitoutuminen vihreämpään tulevaisuuteen


Kestävyys on Aromas del Campon liiketoimintamallin kulmakivi. He uskovat yritysten rooliin muutoksissa kohti vihreämpää tulevaisuutta, minkä vuoksi he ovat ottaneet käyttöön kattavan strategian kestävän kehityksen edistämiseksi liiketoiminnassaan. Tähän kuuluu keskittyminen tuotteiden kestävyyteen, valaistusjärjestelmien tehokkuuteen sekä mahdollisuuteen uudelleenkäyttöön, kierrätykseen ja asianmukaiseen hävittämiseen tuotteen elinkaaren lopussa.

Nooi Pendant - modernia minimalismia tehokkaalla valaistuksella


Heidän valikoimastaan löydät laajan valikoiman pöytävalaisimia, riippuvalaisimia, lattiavalaisimia, seinävalaisimia ja kattovalaisimia, joissa kaikissa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka tyylikkäästi, minkä ansiosta ne sopivat kaikenlaisiin sisustustyyleihin. Nooi-riippuvalaisin on erinomainen esimerkki Aromas del Campon sitoutumisesta moderniin minimalismiin yhdistettynä tehokkaaseen valaistukseen. Sen tyylikäs siluetti ja yksinkertaiset linjat luovat puhtaan ja hienostuneen ilmeen, joka sopii täydellisesti moderniin kotiin tai toimistoon. Sen tyylikkään ulkokuoren alla on kuitenkin tehokas valonlähde, joka luo mukavan ja tehokkaan valaistuksen, joka sopii erinomaisesti sekä työ- että rentoutumisympäristöihin.

Abbacus seinä- ja riippuvalaisin - toiminnallisuus ja kauneus yhdistyvät


Abbacus-sarja osoittaa Aromas del Campon kyvyn yhdistää toiminnallisuus ja estetiikka vaikuttavalla tavalla. Seinävalaisin tarjoaa hienovaraisen ja tyylikkään valonlähteen, joka lisää hienostuneisuutta mihin tahansa huoneeseen, kun taas riippuvalaisin varastaa huomion näyttävällä ulkonäöllään ja voimakkaalla valonsäteellään. Molemmissa tuotteissa yhdistyvät Aromasin omaleimainen muotoilu ja käytännöllisyys, mikä tekee niistä suosittuja valintoja muotoilun harrastajien keskuudessa maailmanlaajuisesti.

Elli-lattiavalaisin ja Elma-seinävalaisin - ajatonta kauneutta ja eleganssia


Elli-lattiavalaisin ja Elma-seinävalaisin ovat molemmat esimerkkejä Aromas del Campon kyvystä luoda ajattomia valaistusratkaisuja. Niiden kaunis muotoilu ja hienovarainen valaistus tuovat eleganssia ja kauneutta mihin tahansa tilaan. Kestävän rakenteensa ja poikkeuksellisen ammattitaitonsa ansiosta nämä valaisimet eivät ole vain toiminnallinen elementti, vaan myös kaunis sisustusdetalji, joka epäilemättä herättää vieraidesi huomion ja ihailun.

Aloa-riippuvalaisin - Aromas del Campo -valaisin, jossa on orgaanisesti inspiroitunut kauneus ja rentouttava tunnelma


Aloa-riippuvalaisin on merkittävä lisä Aromas del Campo -valikoimaan orgaanisesti inspiroituneella muotoilullaan ja pehmeällä, miellyttävällä valollaan. Ainutlaatuinen muoto ja rakenne luovat harmoniaa ja rauhallisuutta mihin tahansa huoneeseen, joten se sopii erinomaisesti rentoutumiseen ja viihtyisyyteen. Aloa-riippuvalaisimella Aromas del Campo tuo luonnon kauneuden ja rauhan kotiin.

Aromas del Campo on edelleen johtava hahmo valaistusalalla, jossa yhdistyvät estetiikka, toiminnallisuus ja kestävyys ainutlaatuisella ja inspiroivalla tavalla. Kauniiden ja innovatiivisten valaisimiensa avulla he jatkavat erilaisten sisätilojen valaisemista ympäri maailmaa ja edistävät samalla myönteisesti vihreämpää tulevaisuutta.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.