Swedish Ninja Valaisimet

Swedish Ninja ei ole pelkkä tuotemerkki, vaan se on luovuuden, muodon ja värien tarina, joka kietoutuu kauniisti jokaiseen tuotteeseen. Intohimolla skandinaaviseen muotoiluun ja lahjakkaiden suunnittelijoiden johdolla Swedish Ninja onnistuu yhdistämään perinteet ja innovaatiot ainutlaatuisella tavalla. Swedish Ninjalla luovuus on kaiken toiminnan ytimessä. Heidän tuotteissaan yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka, ja he onnistuvat ajattelemaan laatikon ulkopuolella, mikä johtaa ainutlaatuisiin muotoiluihin, jotka erottuvat edukseen. Heidän keskittymisensä väreihin ja muotoihin näkyy jokaisessa mallissa, ja he leikkivät kontrasteilla ja vivahteilla luodakseen visuaalisen ilon.

Katsele myös Swedish Ninjan hienoja kodin tarvikkeita täältä.
Pluto Small Riippuvalaisin Zesty Orange - Swedish Ninja
Suos. hinta EUR 440,00
Tuotetta on varastossa
Little Darling Pöytävalaisin Bubblegum Pink - Swedish Ninja
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Näytetään 36 / 205 tuotteesta

Little Darling - Moninaisuuden juhliminen

Little Darling - Erilaisuuden juhlaa Yksi heidän ikonisimmista tuotteistaan on Little Darling, joka on saanut inspiraationsa suunnittelija ja ruotsalaisen Ninjan perustaja Maria Gustavssonin ja hänen miehensä Magnuksen silmiinpistävästä pituuserosta: Maria Gustavsson on lyhyt ja Magnus pitkä. Tämä tuote symboloi paitsi heidän välistä rakkauttaan myös Swedish Ninjan kykyä löytää inspiraatiota läheltä ja henkilökohtaisesti.

Little Darlingin lisäksi Swedish Ninja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita Big Darlingista Pluto-riippuvalaisimeen tai Candy-seinälamppuun, joille kaikille on ominaista niiden ainutlaatuinen muoto, toiminnot ja ennen kaikkea värit. Jokainen tuote on suunniteltu huolellisesti ja siinä yhdistyvät toiminnallisuus ja kauneus, mikä kuvastaa skandinaavisen muotoilun parhaita puolia.

Lokaali käsityö Smålandissa, Ruotsissa

Swedish Ninja arvostaa paikallista käsityötaitoa ja valmistaa valaisimensa ylpeänä historiallisella huonekalualueella Smålandissa, Ruotsissa. Tämä alue, joka tunnetaan pitkistä huonekalutuotannon ja käsityötaidon perinteistä, antaa yritykselle ainutlaatuisen edun laadun ja käsityötaidon suhteen.

Yritys tekee tiivistä yhteistyötä alueen pienten, perheomisteisten tavarantoimittajien kanssa, joita se arvostaa niiden syvällisen käsityötaidon tuntemuksen ja perinteisten tuotantomenetelmien säilyttämiseen sitoutumisen vuoksi. Tällä lähestymistavalla varmistetaan, että jokainen valaisin täyttää yrityksen tiukat laatuvaatimukset, ja lisäksi sillä tuetaan ja vahvistetaan paikallista yhteisöä.

Swedish Ninjan sitoutuminen paikalliseen tuotantoon ja yhteistyöhön paikallisten käsityöläisten kanssa on paljon muutakin kuin kauniiden tuotteiden luomista. Se on yrityksen tapa vaalia Smålandin ainutlaatuisia käsityöperinteitä ja edistää sen talouskasvua. Sitoutuminen paikalliseen käsityötaitoon on keskeinen osa yrityksen identiteettiä, ja se näkyy selvästi yrityksen intohimossa luoda ajattomia ja toimivia valaisimia, jotka ilmentävät ruotsalaisen muotoilun ja käsityötaidon olemusta.

Täältä löydät myös seinävalaisimet, kattovalaisimet ja pöytävalaisimet ruotsalaiselta Ninjalta.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.