Louis Poulsen Uutuudet

Tämä sivu tarjoaa yleiskuvan kaikista Louis Poulsenin uusista, upeista valaisimista. Tanskalainen valaisinvalmistajien jättiläinen tekee tiivistä yhteistyötä lahjakkaiden ja nuorten suunnittelijoiden kanssa. Yhdessä he luovat tulevaisuuden valaistusta, johon voit tutustua täällä. Vaikka Louis Poulsen tunnetaan parhaiten yhteistyöstään valaistuksen mestarin Poul Henningsenin kanssa, se on onnistunut jälleen uudistumaan. Tulos on upea ja ylpeänä esittelemme sen webkaupassamme.

Louis Poulsen - uudet valaisimet

Louis Poulsen on tunnettu valaisimistaan, erityisesti sen pitkäaikaisesta ja uraa uurtavasta yhteistyöstä tanskalaisen suunnittelijan Poul Henningsenin kanssa. Yhdessä he ovat luoneet useita erilaisia riippu-, lattia-, seinä-, pöytä- ja ulkovalaisimia. Vuosien varrella Louis Poulsen on tehnyt yhteistyötä myös muiden tunnustettujen ja lahjakkaiden suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, kuten Oki Sato, Verner Panton ja Vilhelm Lauritzen.

Enigma, Flindt, and Limited Edition


Louis Poulsen tekee yhteistyötä tanskalaisten ja kansainvälisten lahjakkaiden suunnittelijoiden kanssa. Kansainvälisten kykyjen joukossa on japanilainen suunnittelija Shoichi Uchiyama, joka loi suositun Enigma valaisimen, joka on juuri julkaistu mustana versioina. Se on tyylikäs ja herkkä versio perinteisestä tanskalaisesta valaistusbrändistä.

Tanskalaisista suunnittelijoista mainittakoon nyt Christian Flindt. Hän loi ulkovalaisimen, joka nimettiin hänen nimensä mukaan. Yhteistyötä Louis Poulsenin kanssa jatkui ja se sisältää nyt seinään kiinnitettäviä ulkovalaisimia, joissa on kaunis, pyöreä muoto ja hieno valaistus. Valaisimia löytyy eri väreissä.

Valaistuksen mestarin Poul Henningsenin itsensä suunnittelemat klassikot saavat päivityksen. Louis Poulsen julkaisee ;Limited Editions ikonisista-PH-valaisimista, kuten riippuvalaisimista sekä pöytä- ja lattiavalaisimista. Rakastetusta 3/2 pöytävalaisimesta Louis Poulsen on lanseerannut kauniin Limited Edition messinkisen version. Se on saanut inspiraationsa vanhimmista Poul Henningsenin malleista ja linjakkaasta ulkonäöstään.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.