Valaisinmestarin lahjakortti

Etkö tiedä, mitä antaa lahjaksi syntymäpäiväksi, jouluksi, häihin, ristiäisiin tai muuhun juhlalliseen tilaisuuteen? Silloin lahjakortti Valaisimestariniin voisi olla täydellinen lahjavalinta!

Lahjakortin voi käyttää koko verkkokaupassa, josta löydät kaiken pöytävalaisimista mattoihin. Jokaiselle löytyy jotakin, olitpa sitten kiinnostunut tanskalaisesta designista, italialaisesta designista tai jostain aivan muusta. Valaisin, pieni koriste-esine tai pieni huonekalu on täydellinen lahja, joka voi auttaa levittämään iloa ja luomaan muistoja loppuelämäksi.

Ilahduta äitiäsi, isääsi, siskoasi, veljeäsi, poikaystävääsi, tyttöystävääsi tai ystävääsi upealla ostokokemuksella kanssamme. Oli tilaisuus mikä tahansa, lahjakortti on varmasti hitti.

Valikoimassamme on yli 20 000 tuotetta lamppujen, kodin tarvikkeiden, hehkulamppujen ja varaosien kategorioissa, ja hintataso vaihtelee laajasti, joten löydät varmasti jotain. Olemme joka tapauksessa valmiina auttamaan, jos sinulla on kysyttävää.

Osta Valaisimestarin lahjakortti yhteistyökumppanimme Huuray.fi kautta.
Lahjakortti on voimassa kolme vuotta ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa käteiseksi.
Mikäli kadut lahjakortin hankkimista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme Huuray.fi

Mikäli Sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua valaisimen valinnassa olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 020 787 1616 tai sähköpostilla info@valaisinmestari.fi