Valaisinmestarin lahjakortti

Etkö tiedä miten muistaisit tärkeää ihmistäsi? Tuntuuko, että et kerta kaikkiaan keksi mikä olisi hyvä lahja syntymäpäiväsankarille, äidille, hääparille, ystävälle, opintonsa päättävälle, mummille, kummille tai kamulle? Valaisinmestarin lahjakortilla et voi epäonnistua!

Valaisinmestarin lahjakorttia voit käyttää mihin tahansa verkkokauppamme tuotteisiin pöytävalaisimista ulkotilojen valaisimiin ja kaikkeen siltä väliltä. Kaikille löytyy aivan varmasti mieluisa designvalaisin – on minimalistista, tanskalaista, romanttista, klassista, italialaista, leikkisää jne. Valaisin on täydellinen lahja, joka antaa valoa, iloa ja auttaa luomaan onnellisia muistoja.

Valaisinmestarin valikoimassa on yli 14,000 tuotetta; designvalaisimia, valonlähteitä, varaosia useissa hintaluokissa eli aina siis jotain mitä arjessa ja juhlassa tarvitaan. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi ja auttaa mielellään.

Osta Valaisimestarin lahjakortti yhteistyökumppanimme Huuray.fi kautta
Lahjakortti on voimassa kolme vuotta ostopäivästä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa käteiseksi.
Mikäli kadut lahjakortin hankkimista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme Huuray.fi

Mikäli Sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua valaisimen valinnassa olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 020 787 1616 tai sähköpostilla info@valaisinmestari.fi