Valaisinmestariin affiliate-ohjelma
AFFILIATE-KUMPPANI
Affiliate-kumppaninamme voit ansaita rahaa mainostamalla tuotteitamme verkkosivustollasi, blogissasi ja muualla. Tarjoamme laajan valikoiman valaistustuotteita alan tunnetuimmilta tuotemerkeiltä, kuten Louis Poulsen, Flos, Gubi ja monet muut.
Affiliate-kumppanina saat käyttöösi luovia tuotteitamme bannereiden, päivitettyjen logojen ja ympäristökuvien muodossa, joita voit käyttää verkkosivustollasi tai blogissasi. Sivustollamme on joka kuukausi käynnissä vähintään 3 kampanjaa, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia löytää kohderyhmällesi sopivaa materiaalia. Lähetämme jokaisen kuukauden lopussa uutiskirjeen, jossa kerrotaan tulevan kuukauden kampanjoista ja erikoistarjouksista. Maksuaikamme on keskimäärin noin 2 viikkoa, ja hyväksymme kaikki suoritetut maksutapahtumat.

Kumppanuusohjelman tavoitteena on lisätä tuotemerkin tunnettuutta ja saada uusia asiakkaita sekä tavoittaa uusia ja nykyisiä asiakkaita tarjouksillamme ja kampanjoillamme.

Meillä on muutama "ei käy", kun on kyse kumppanuusohjelmasta, ja ne ovat seuraavat:

  • Emme tee ei yhteistyötä uhkapelisivustojen, aikuissisällön, kryptosivustojen, lainasivustojen tai sivustojen kanssa, jotka muistuttavat hämmentävän paljon verkkokauppaa.
  • Louis Poulsenin tuotteiden mainostaminen ei ole sallittua.
  • Myymälöiden tuotemerkkejä ei saa ei saa liittää sanoihin kuten "kopiointi"

Työskentelemme eri alustojen kanssa, joten on paljon mahdollisuuksia löytää se, joka toimii omassa maassasi tai alueellasi - tässä on se, jonka kanssa työskentelemme Findlannissa.: Daisycon

Jos sinulla on lisäkysymyksiä kumppanuusohjelmastamme, ota rohkeasti yhteyttä meihin:
Kristina Simonsen
Content Manager
Sähköposti: kristina.simonsen@lampemesteren.dk  

Odotamme hyvää yhteistyötä.

Ystävällisin terveisin
Valaisinmestari