Valaisinkisko

Täältä löydät kattoon asennettavat valaisinkiskot. Sijoita kisko juuri sinne, missä tarvitset valaistusta, jota voidaan nopeasti ja vaivattomasti siirtää tarpeen mukaan. Sijoita riippuvalaisin ruokapöydän ylle kiskoon, jolloin voit helposti säätää valaisimen asentoa. Valaisinkiskoon asennettavat spotit ovat myös loistava ratkaisu, jos haluat valaista kuvia tai taidetta – esimerkiksi Antidark Designline Tube Kit sopii tähän erinomaisesti. Setti sisältää kolme tai neljä spottivalaisinta. Koko Antidark Designline-sarja sopii valaisinkiskoon asennettavaksi, saatavilla mustana ja valkoisena.
Strada Track1.0 LED 185 Matt Nickel - Bankamp
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Designline T-Connector Valkoinen - Antidark
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Halotrack Vinkel Connector Black - Halo Design
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
T Kappale Halotrack Valkoinen - Halo Design
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 24 / 24 tuotteesta

Valokisko

Jos etsit joustavaa ratkaisua riippuvalaisimille ja spottivalaisimille, ovat valokiskot oikea valinta. Valaisinmestarilta löydät laajan valikoiman tarpeisiisi sopivat valokiskot ja varaosat – LED-kiskot, kiskot kattoon, erivärisiä ja pituisia kiskoja merkeiltä kuten ANTIDARK, Halotech ja Bankamp. Valokiskot ovat todella käytännöllinen ja joustava pelastus erinomaiseen valaistukseen käytettäväksi ruokapöydän yllä, käytävällä tai vaatehuoneessa. Näin voit itse päättää mihin valaisin milloinkin sijoitetaan, sekä jakaa valaisimet vapaasti kiskon varrelle ja näin voit suunnata valoa tarpeidesi mukaan. Kiskon avulla sinulla on myös mahdollisuus tuoda sisustukseesi omaa tyyliäsi ja voit viimeistellä sisustuksesi tyyliisi sopivilla riippuvalaisimilla tai spoteilla. Valokiskot voivat myös tuoda kotiisi enemmän särmää ja tunnelmaa, joka tekee kodistasi täysin erilaisen.

Valokiskon valitseminen


Jos olet epävarma kuinka pitkä valokiskon tulisi olla, voit ensin miettiä mihin haluat sijoittaa valaisimet. Jos kyseessä on yrityksesi tilat, voi 3-vaiheinen kisko antaa useampia etuja, sillä voit käyttää enemmän watteja ja katkaisijoita, kun taas 1-vaiheinen kisko sopii paremmin koteihin, sillä se on yleensä hieman pienempi ja usein omaa yksinkertaisemman ja hienostuneemman designin, sekä siinä on vain yksi virtaa johtava johto. 1-vaiheisella kiskolla sinulla on mahdollisuus säätää valaisimia samanaikaisesti, kun taas 3-vaihesella kiskolla voit kytkeä, sammuttaa ja himmentää vastaavia valaisimia erikseen. Riippumatta siitä minkä kiskon valitset, saat takuulla silti monipuolisen valaistuksen.

Seuraavaksi voit miettiä, mihin valaistus kodissasi tai toimistossasi tulisi sijoittaa. Jos valoa tarvitaan esimerkiksi ruokapöydän ylle, valokiskon pituudella on luonnollisesti suuri merkitys – jos sinulla on esimerkiksi 3-4 valaisinta, tulee sinun arvioida kuinka lähellä niiden tulisi olla toisistaan ja miten suuri valaisimien ympärysmitta on, näin voit laskea kuinka pitkä kiskon tulisi olla. Sama pätee myös, jos sinulla ei ole yleistä huonevalaistusta, jolloin on olennaista, että tilaan sijoitettavat valaisimet ulottuvat huoneen kaikkiin kulmiin. Valokiskon valinnassa on siis yleisesti tärkeää ottaa huomioon valaisimien käyttö, tila ja valaisintyyppi, jotta osaat valita oikeanlaisen kiskon.


Kisko riippuvalaisimilla


Kuten sanottua, valokiskot tarjoavat sinulle monia mahdollisuuksia, ja jos tarvitset valaistusta pitkän tai lyhyen ruokapöydän ylle, voi riippuvalaimet ja kisko olla optimaalinen yhdistelmä. Näin voit jakaa valaisimesi pöytää pitkin tasaisesti ja säätää niitä tarpeen mukaan niin, että valo ulottuu koko ruokapöydän poikki – ja jos pöytää pidennetään, riippuvalaisimen adapterin käännöllä voit ratkaista ongelman ja siirtää valaisimia pidemmälle. Riippuen minkä valonlähteen valitset valaisimellesi, voi yksi tai useampi riippuvalaisin vahvistaa kodikasta ja rentoa tunnelmaa, joka syntyy, kun kokoonnut pöydän äärelle perheen ja ystäviesi kanssa.

Valokisko spoteilla


Jos kaipaat tarkempaa ja suoraa valaistusta, voi kiskoille asennettavat spotit olla sinun tarvitsema ratkaisu. Näin voit ohjata yksittäiset spotit samassa kiskossa eri suuntiin tarpeidesi mukaan, ja voit helposti muuttaa spottien sijaintia joko lähemmäksi tai kauemmaksi toisistaan.

Jos vieraiden on vaikea nähdä maalauksien yksityiskohtia galleriassasi, tai haluat luoda kohteita, johon huomio keskittyy, on kiskospotit käytännöllinen ratkaisu. Ne ratkaisevat myös vaatehuoneen ja vaatekaappien ongelmat – jos et näe aamulla valita vaatteita kunnolla – kiskospotit antavat paremman yleiskuvan. Voit myös hyödyntää kiskon spotteja saadaksesi kohdistetun valaistuksen, jota voidaan helposti kallistaa ja kääntää eri suuntiin muuttuvien tarpeidesi mukaan. Jos taas haluat yleisempää valaistusta tilaan, voit myös käyttää kiskospotteja ja sijoittaa ne eri suuntiin niin, että valo ulottuu kaikkiin kulmiin.

LED-valaisimet kiskoilla


Kuten sanottua, valokiskon spotit voivat edistää huoneen yleisvalaistusta, mutta vaihtoehtoisesti voit myös valita LED-valaisimen, joka yksinkertaisen suunnittelunsa ansioista voidaan asentaa kattoon tai seinään vaivatta, josta se voi levittää tasaisen ja jatkuvan valon koko tilaan. Voit asentaa LED-valokiskon luomaan reunavalaistusta portaikkoon, käytävään tai keittiön kaappien alle. LED-valokisko on samanaikaisesti myös energiaa säästävä ratkaisu, tinkimättä valon tehokkuudesta.


Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.