Hübsch

Tanskalaisen yrityksen Hübsch on perustanut Flemming Hussak, Jannie Krüger ja Daniel Henriksen vuonna 2010. Heidän yhteinen intohimo designiin loistaa usein läpi heidän mallistoissaan. Materiaalit, kuten lasi, messinki ja metalli ovat usein esillä heidän valikoimansa valaisimissa. Hübsch keskittyy upeaan ja yksinkertaiseen designiin seuraten ajan trendejä, minkä ansiosta tuotteet sopivat täydellisesti minimalistiseen Skandinaaviseen sisustukseen.

Valaisimet erottuvat joukosta ja yhdistävät rustiikkisia yksityiskohtia puhtaisiin linjoihin – tinkimättä tuotteiden laadusta. Brändi on kasvanut nopeasti niin kooltaan kuin tunnettuudeltaankin. Tänä päivänä yritystä pidetäänkin yhtenä Skandinaavien suurimmista sisustusalan yrityksistä.
Valaisinmestarin valikoimasta löydät laajan valikoiman upeita Hübsch-valaisimia; kirjoituspöydän valaisimet, ruokailutilan valaisimet sekä kodikkaat valaistusratkaisut luomaan ihanaa tunnelmaa kotiin.
Lattiavalaisin Musta - Hübsch
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Kattokruunu Brass - Hübsch
Takaisin hyllyssä 04-08-2021
Pöytävalaisin Small Nickel - Hübsch
EUR 173,00
Tuotetta on varastossa
Hübsh Riippuvalaisin Opal/Brass - Hübsch
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Seinävalaisin Black/ Opal - Hübsch
Takaisin hyllyssä 15-09-2021
Seinävalaisin Brass - Hübsch
Takaisin hyllyssä 28-08-2021
Pöytävalaisin Blue/Rose - Hübsch
Takaisin hyllyssä 01-09-2021
Riippuvalaisin Perforated Brass - Hübsch
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Lattiavalaisin L Brass/White - Hübsch
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Lattiavalaisin S Brass/White - Hübsch
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Seinävalaisin Gold - Hübsch
Takaisin hyllyssä 27-08-2021
Pöytävalaisin Brass - Hübsch
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 36 / 49 tuotteesta

Hübsch valaisimet Skandinaaviseen sisustukseen

Monella on käsitys, että skandinaavinen design tarkoittaa minimaalista ja kylmää sisustusta – tämä on täysin väärä käsitys. Skandinaavinen sisustus on sekä kodikas että rento, ja kodin valaistuksella on suuri merkitys kodin ilmeelle.

Hübsch valikoimasta löydät valaisimet jotka sopivat täydellisesti moderniin skandinaaviseen tyyliin. Valikoimasta löytyy käytännölliset, funktionaaliset ja kauniit valaisimet, joten jokaisen valaistustarpeisiin löytyy jotakin.

Valaisimella, jonka valon suuntaa voidaan säätää, saat käytännöllisen valon kirjoituspöydälle tai lukunurkkaukseesi. Todella muokkautuva ja sopii täydellisesti pikkutarkkaan työskentelyynkin, kuten läksyjen tekoon tai virkkaukseen. Jos taas etsit kodikasta tunnelmavalaistusta kotiisi, on silloin sopiva valinta valaisimet joissa on värikäs tai opaalilasinen varjostin. Nämä valaisimet tarjoavat hajautuvaa ja pehmeää valoa huoneeseen – täydellinen sohvaryhmän viereen tai makuuhuoneeseen, jossa tarvitaan rentoa ja rauhoittavaa valaistusta.  

Sen lisäksi, että valaisimen kaunis ja koristeellinen, vaikuttaa valaisimen materiaali ja pinta tilan ilmeeseen. Jos esimerkiksi valitset messinkisen viimeistelyn, saat hehkuvan ja lämpimän vivahteen kotiisi – tyylikkäällä ja elegantilla tavalla. Teräs on materiaalina todella klassinen ja ajaton, ja tarjoaa hienostuneen ilmeen kodin valkoisille ja mustille väreille – teräs antaa upean kontrastin luonnon materiaaleille kuten puulle ja marmorille, jotka ovat myös todella suosittuja pohjoismaisessa tyylissä.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.