NOLA Valaisimet

Nola on tanskalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut skandinaaviseen muotoiluperinteeseen pohjautuviin valaisintuotteisiin. Nola keskittyy yksinkertaisuuteen, toiminnallisuuteen ja estetiikkaan, ja se tarjoaa vaikuttavan valikoiman valaisimia jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Nola sitoumus tarjota kohtuuhintaisia tuotteita laadusta tinkimättä tekee niistä houkuttelevan valinnan kaikille, jotka haluavat päivittää valaistustaan skandinaavisella muotoilulla kohtuulliseen hintaan.

Nola Lighting - Valot kaikille!

Nolan valaisinvalikoimassa on valikoima valaisimia, joissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja edullinen hinta. Yksi esimerkki tästä on suosittu Mist Portable -valaisin. Tyylikkään ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta Mist Portable -valaisin ei ainoastaan miellytä silmää, vaan se tarjoaa myös käytännöllistä arvoa ladattavan akkupakettinsa ansiosta, joka tarjoaa tuntikausia langatonta valaistusta. Tämän ansiosta se sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön. Hinnalla, joka ei satuta lompakkoasi, Mist Portable tarjoaa sekä skandinaavista eleganssia että toiminnallisuutta.

Toinen Nolan suosikki on Infinite-pöytävalaisin. Tässä tyylikkäässä pöytävalaisimessa on ohut siluetti, ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä antaa sille ylellisen ulkonäön ja tunnelman. Säädettävän varren ja kääntyvän lampunvarjon ansiosta Infinite-pöytävalaisin voidaan sovittaa mihin tahansa tehtävään tai mielialaan. Mikä parasta, saat tämän korkealaatuisen valaisimen edulliseen hintaan, joka tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle.

Infinite-pöytävalaisimen tavoin Hide-riippuvalaisin tarjoaa hienovaraista eleganssia edulliseen hintaan. Tässä modernissa riippuvalaisimessa on huomaamaton, lieriömäinen varjostin, joka luo pehmeää ja miellyttävää valoa. Minimalistisen muotoilunsa ansiosta Hide-riippuvalaisin sopii täydellisesti mihin tahansa sisustustyyliin ja tuo ripauksen skandinaavista eleganssia mihin tahansa huoneeseen rikkomatta budjettia.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.