Herman Miller Valaisimet

Amerikkalaisella merkillä Herman Miller on yli 100 vuoden kokemus sisustusdesignista ja tuotannosta. 1950-luvulla yrityksen menestys lähti hurjaan nousuun ja samoihin aikoihin merkin johtava suunnittelija loi ensimmäisen valaistusdesigninsa. Tuloksena syntyi Bubble-sarja suunnittelijalta George Nelson.

Yrityksen alusta alkaen fokus on ollut huonekaluissa. Erityisesti heidän toimistohuonekalunsa ovat maailmankuuluja ja toimivat synonyymina ergonomiselle, mutta innovatiiviselle designille. Laatuhuonekalujen tuottajana yritys on tehnyt yhteistyötä muun muassa amerikkalaisen suunnittelijaparin Charles ja Ray Eames kanssa. Designduon huonekalut toimii nimen Vitra alla – joka on Herman Millerin eurooppalainen yhteistyökumppani. Vaikka yritys itse on ehkä edelleen tunnetuin juuri tästä yhteistyöstä, on Bubble-valaisimet saamassa saman verran huomiota ja nämä valaisimet ovatkin fantastisia esimerkkejä amerikkalaisesta modernismista.
Nelson Triple Valaisinkaluste - Herman Miller
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Nelson Ball Bubble Medium Riippuvalaisin - Herman Miller
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Nelson Cigar Bubble Large Riippuvalaisin - Herman Miller
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Nelson Cigar Bubble Medium Riippuvalaisin - Herman Miller
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Nelson Pear Bubble Medium Riippuvalaisin - Herman Miller
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 27 / 27 tuotteesta

Bubble valaisin

George Nelson suunnitteli  Bubble-valaisimet vastaamaan massatuotannon kysyntää. Tavoite oli selkeä – sarjan tuli olla kaupallinen menestys. Tästä syystä oli todella tärkeää, että design voitiin mukauttaa tehokkaaseen tuotantoon, jotta kustannukset voitiin pitää alhaalla ja pystyttiin tavoittamaan suurempi yleisö. Yritys ei ainoastaan onnistunut nopeasti tuotantoon pääsevän valaisinsarjan vaan myös tuotteet, jotka olivat designiltaan todella erityisiä. Valaisimien estetiikka tyydytti laajemman yleisön kysynnän.

Tämän kunnianhimoisen tavoitteen seurauksena valaisimet valmistettiin käyttäen teräsrakennetta joka päällystettiin ohuella muovikerroksella. Design on kaunis ja käytännöllinen. Täydellinen modernismin ilmentymä.

George Nelson valaisinSarjan suunnittelija oli ja on edelleen todella tunnettu. Hänen designinsa – sisältäen hänen valaisimensa – on esillä useissa eri paikoissa ympäri maailman. Tunnetuin näistä on mahdollisesti kokeellinen sohva nimeltään Marshmallow.
Sekä sohva, valaisimet että muut sisustusobjektit on luotu yhteistyössä amerikkalaisen yrityksen ja heidän eurooppalaisen yhteistyökumppanin, Vitran, kanssa. Tutustu hänen ikonisiin muotoiluihin tällä sivulla.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.