Luca Nichetto

Foscarini, Studio Italia, &Tradition. Luca Nichettolla on valtavan vaikuttava suunnittelija-CV. Hän on suunnitellut valtavan määrän tuotteita ja tällä italialaisella suunnittelijalla on designstudiot Venetsiassa ja Ruotsissa, ja hän on joidenkin todella uniikkien valaisimien takana.

Sukella valikoimaan alla, ja tutustu esimerkiksi Tabata valaisimeen merkiltä &Tradition, Chouchin valaisimiin merkiltä Foscarini ja Easy Peasy valaisimiin merkiltä Studio Italia.
Tabata LN10 Seinävalaisin Silk Grey - &Tradition
Suos. hinta EUR 309,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Tabata LN10 Seinävalaisin Dark Burgundy - &Tradition
Suos. hinta EUR 309,00
Tuotetta on varastossa
Troag Media LED Riippuvalaisin My Light Natural - Foscarini
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Tabata LN10 Seinävalaisin Black - &Tradition
Suos. hinta EUR 309,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Kurage Pöytävalaisin - Foscarini
Suos. hinta EUR 676,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Troag Media LED Riippuvalaisin Natural - Foscarini
Suos. hinta EUR 1 128,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Plass Medium Riippuvalaisin Harmaa - Foscarini
Suos. hinta EUR 616,00
Tarkista variantin varastotilanne
Näytetään 16 / 16 tuotteesta

Näyttävää taidetta pienissä muotoiluissa

Luca Nichetto perusti yrityksensä, Nichetto & Partners, vuonna 2006, ja siitä lähtien yritys on jatkanut menestyksekkäästi eteenpäin Ruotsista ja Italiasta käsin. Kun hänen tyyliään halutaan kuvailla, tulee ensimmäiseksi esiin adjektiivit kuten fiksu, yksinkertainen, virtaviivainen ja hauska – eikä tule yllätyksenä, kun katsotaan designhelmien suurta valikoimaa, että Nichetolla on suuri kysyntä sekä italialaisissa ja skandinaavisissa muotoilupiireissä.

Foscarini oli yksi niistä, joka oli onnekas ja sai Luca Nichetton suunnitteleman valaisimen – hän on tämän venetsialaisen yrityksen viiden valaisinsarjan takana.

Couchin on sarja valkoisia lasiriippuvalaisimia, joilla on todella pehmeät muodot – Troag Media, joka on pitkä riippuvalaisin – Plass riippuvalaisimet, jotka ovat värikkäitä, pyöreitä riippuvalaisimia – Kurage, joka on suloinen pieni pöytävalaisin – ja todella ainutlaatuinen O-Space.

Foscarini ei kuitenkaan ole ainut yritys, joka on suunnitellut suunnittelija Luca Nichetton kanssa – eikä itseasiassa edes ainut italialainen yritys. Studio Italia Design, joka on korkealuokkainen valaistusyritys, loi yhdessä Luca Nichetton kanssa valtavan hauskat ja omaperäiset Easy Peasy valaisimet. Ne on tehty mukaasi otettaviksi, ja ne ovat ainutlaatuisimpia saatavilla olevia matkavalaisimia. Valaisimet käyttävät eriväristä lasia luomaan hauskoja muotoja.

Kuten aiemmin mainittiin, Luca Nichettolla on ateljee Ruotsissa, ja suunnittelija on myös luonut valaisimia skandinaaviselle valaistusyhtiö &Traditionille. Kaunis Tabata seinävalaisin luotiin unelmana luoda seinävalaisin, joka näyttäisi leijuvan. Painottomuus tuntuu mallissa, ja kolme metallimoduulia luovat fantastisen pehmeää hajavaloa ympäröivään tilaan.

Monimuotoinen design


Valaisimien lisäksi Luca Nichetto valmistaa myös paljon muuta. Suunnittelija on luonut huonekaluja, sisustustuotteita, laseja, kirjoja ja jopa podcastin, jossa käydään keskustelua designin tiimoilta. Hänen studionsa on erikoistunut tilaustyönä tehtävään designtaiteeseen - mutta kun olet palkannut heidät, voit odottaa Luca Nichetton suunnitteluyrityksen olevan kanssasi aina ideasta tuotteeseen ja kokonaisuudessaan.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.