Tietosuojakäytäntö - Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Henkilötietojen käsittely – sopimuksen noudattaminen

Tehdessäsi ostoksia Valaisinmestarin sivuilla, olet antanut henkilökohtaisia tietoja, kuten:

•Nimi
•Osoite
•Sähköpostiosoite
•Puhelinnumero
•Maksutiedot

Näitä tietoja käytetään ostoksesi yhteydessä, sillä kyseiset tiedot ovat tarvittavia, jotta voimme täyttää meidän osamme kaupasta [säilytämme tietoja 5 vuoden ajan, Kirjanpitolain mukaisesti]. Tämän jälkeen tiedot poistetaan.

Jos olet tilannut toimituksella, toimitetaan seuraavat tiedot kuljetusyhtiölle: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tämä, jotta kuljetusyhtiö voi toimittaa tilauksesi perille.

Henkilötietojen käsittely – suostumus

Jos olet asettanut ruksin ruutuun ”Kyllä, pidä minut ajan tasalla suunnittelun valaistuksen uusimmista suuntauksista sähköpostitse.”. Tällöin säilytämme sähköpostiosoitteesi ja tiedot tilauksistasi, kunnes tiedot eivät ole enää relevantteja. Toisin sanoen, kunnes ilmoitat, ettet enää toivo vastaanottavasi uutiskirjeitä tai muuta postia meiltä.

Voit irtisanoa uutiskirjeen milloin tahansa. Tämän voit tehdä klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@valaisinmestari.fi ilmoittaen, ettet enää toivo saavasi uutiskirjeitä ja tarjouksia meiltä.

Henkilökohtaisten tietojen keräys

Henkilökohtaisten asiakastietojen keruu sivuilla Valaisinmestari.fi tapahtuu voimassa olevan lainsäädännön ja EU:n yleisen tietosuojalain (GDPR) puitteissa.

Valaisinmestari kerää tietoa kolmesta eri lähteestä:

- Evästeiden kautta, kun vierailet sivuillamme, esimerkiksi IP-osoite, maa, millä sivuillamme on vierailtu, mitä kategoriaa ja tuotemerkkiä on tarkasteltu, millä hakusanoilla on haettu
-Ostoksista. Esimerkiksi. Demografinen data, sähköpostiosoite, maksutavat, tuotteet, tilauksen loppusumma, tuotemerkki ja esiintymistiheys. Sisältäen tapahtumaviestit, kuten tilausvahvistuksen ja toimitusvahvistuksen.
-Käyttäjän käyttäytymisestä ja sitoutumisesta lähetettyyn viestintään, sisältäen sähköpostit. Esimerkiksi avaamismäärä, klikkauskuvio ja mielenkiinnon kohteet.

Tiedonkeruun tarkoitus eri aloilla:

- Sitoumukset. Jotta voimme sitoutua sinuun asiakkaana tai palvelun käyttäjänä - esimerkiksi osto, laskutus, asiakaspalvelu ja asiakasklubi.
- Asiakaspalvelu. Asiakaspalvelun suorittamiseksi sähköpostitse, chatilla tai puhelimitse. Vastata kysymyksiin, jotka liittyvät tilaukseen tai edelliseen tilaukseen, virheiden korjaukseen ja asiakkaan ohjaamiseen/auttamiseen.
- Markkinointi. Inspiraation, tuotetarjousten/palveluiden ja henkilökohtaisten suositusten esittämiseen verkon kautta, sähköpostitse ja kolmansien osapuolien markkinointiin.
-Asiakaskokemus. Parantaaksemme asiakkaiden kokemuksia asioidessaan Valaisinmestarin kanssa, kuten esimerkiksi personoitu kokemus, uusien ominaisuuksien ja tuotteiden kehittäminen. Tämä sisältää myös verkkosivun hallinnan, suojauksen, ylläpidon, järjestelmän hallinnan, tietoturvan sekä samanaikaisesti sivuston käyttäjätilastot, ostotilastot ja paremmin asiakkaiden suosituimpien tuotteiden ymmärtämisen.
-Petokset ja riskit. Petosten torjunta ja kohtuullinen riskinarviointi.
-Lainsäädäntö. Voimassa olevien lainsäädäntöjen noudattaminen.

Sivun selaaminen

Keräämme tietoa kaikista vierailusta sivuillamme. Käytämme näitä tietoja parantaaksemme asiakkaiden käyttökokemusta, arvioidaksemme yksittäisten elementtien käyttöä sivuilla ja tukeaksemme markkinointiamme.

Sivun selaaminen voi käynnistää sähköpostipalvelun

Valaisinmestari kerää selaustoimintaa (esim. tarkastellut kategoriat, tuotemerkit, tuotteet) parantaaksemme olennaisten tuotteiden ja tarjouksien viestintää sinulle. Tästä esimerkkinä, jos olet lisännyt tuotteita ostoskoriisi, lisännyt tilaajatiedot, mutta olet päättänyt olla viimeistelemättä tilausta. Tämä voi käynnistää sähköpostipalvelun, joka muistuttaa, että sinun ostoskorisi on tallennettu ja voit jatkaa ostoksia. Jos et halua vastaanottaa sähköpostiviestejä keskeneräisistä tilauksista, tämä voidaan peruuttaa suoraan sähköpostiviestin alapuolella olevan linkin kautta.

Yksityisyyden suoja

Riippumatta siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi sopimuksen täyttämisen tai suostumuksesi perusteella, käsittelemme aina henkilökohtaiset tietosi turvallisesti ja luottamuksellisesti sovellettavien lakien, kuten henkilötietojen säädösten ja tietosuojalain mukaisesti.

Tietojasi käytetään yksinomaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerätään, ja ne poistetaan, kun tämä tarkoitus on täytetty tai eivät enää ole asian kannalta merkityksellisiä.

Käytämme kolmansia osapuolia käsittelemään maksutietoja: Quickpay ja ostoksien hallintaan: Myaccumulo by MCB.

Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimukset näiden tietojen toimittajien kanssa, mikä takaa, että sääntöjä noudatetaan henkilötietojesi suojaamiseksi.

Tilastotyökalu

Käytämme erilaisia analyyttisiä työkaluja, kuten esimerkiksi Google Analytics, joka auttaa meitä keräämään tietoja Valaisinmestari-sivuston käytöstä ja antamaan sinulle paremman käyttökokemuksen.

Kolmannen osapuolen evästeet

Valaisinmestari käyttää kolmansien osapuolien palveluja sivuillaan. Nämä palvelut saattavat myös joskus käyttää evästeitä. Voit peruuttaa kolmannen osapuolen evästeet tämän linkin kautta: youronlinechoices.com/

Kolmannen osapuolen evästeitä käytetään muun muassa tilastojen tekemiseen sivuillamme vierailuista, käytämme evästeitä tietääksemme, millä sivuilla vieraillaan ja kuinka kauan sivulla viihdytään. Käytämme tähän Google Analyticsia. Voit myös poistaa Google Analyticsin käytöstä täällä: tools.google.com/dlpage/gaoptout

Markkinointi/re-targeting

Valaisinmestari toimii yritysten kanssa parantaakseen verkkomainontaamme ja varmistaaksemme, että näet vain relevantteja mainoksia. Tältä osin käytämme seuraavia toimittajia: Facebook, Tradetracker, Youtube, Instagram ja Google. Jos haluat jättäytyä tällaisten mainoksien ulkopuolelle, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: info@valaisinmestari.fi

Tiedot, vastustus, muutokset, tietojen siirrettävyys ja poisto

Voit aina ottaa meihin yhteyttä selvittääksesi mitä henkilökohtaisia tietoja meillä on. Tämä voidaan tehdä ottamalla yhteyttä

Lampemesteren A/S
CVR-nr. 24210081
Birkmosevej 18
DK-6950 Ringkøbing
Tlf.: 020 787 1616
E-mail: info@valaisinmestari.fi

Jos tiedoissamme on virhe, voit aina pyytää korjausta, jotta olemme oikeassa, aivan kuten sinulla on oikeus toimittaa tiedot yleisessä muodossa (tietojen siirrettävyys). Jos haluat muuttaa tai siirtää tietoja, voit myös kirjoittaa meille edellä mainitulla sähköpostiosoitteella.

Jos et toivo enää, että käsittelemme henkilötietojasi, tai haluat tietojenkäsittelyä rajoitettavan, voit lähettää meille pyynnön edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käsittelyyn (uutiskirjeiden ja tarjouksien lähettämisen), voit aina tehdä sen klikkaamalla linkkiä, joka on uutissähköpostin lopussa.

Jos haluat valittaa Valaisinmestarin tietojesi käsittelystä, voit tehdä sen: Datatilsynet, osoitteessa Borgergade 28,5., 1300 København, puhelin +45 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.