Normann Copenhagen

Jan Andersen ja Poul Madsen perustivat Normann Copenhagenin vuonna 1999 sillä pyrkimyksellä, että he muuttaisivat designalaa.

Yritys pääsi vauhtiin vuonna 2002, kun he lanseerasivat ensimmäisen tuotteen, Norm 69 valaisimen. Aikavälillä 2002-2007 he tuottivat 38 tuotetta ja yhteistyö laajeni tunnetuilla design nimillä sekä uusilla kyvyillä.

Vuonna 2009 he päättivät laajentaa valikoimaa huonekaluilla ja siitä päivästä lähtien he ovat jatkaneet uusien mielenkiintoisten ja modernien tuotteiden kehittämistä ja julkaisua.

Normann Copenhagen sijaitsee nimensä mukaisesti Kööpenhaminassa. Heidän talona toimii vanha elokuvateatteri Østerbron kaupunginosassa, jossa heillä on 1700m2:n suuruinen näyttelytila. Asiakkailla on mahdollisuus saada siellä kokemuksia ja runsaasti inspiraatiota modernin kodin sisustukseen.

He loivat tilat tavoitteenaan luoda mahdollisimman innovatiivinen ja inspiroiva myymälä asiakkaille. Paikkaa on kunnioitettu erilaisten palkintojen muodossa, lisäksi tiloja käytetään erilaisiin tapahtumiin, kuten muotinäytöksiin, isoihin juhliin ja taidenäyttelyihin.

Mikäli olet kiinnostunut tanskalaisesta designista, niin Normann Copenhagen sopii hyvin sinulle. He kehittävät ja tuottavat itse kaikki tuotteensa, tämän tanskalaisemmaksi ei voi mennä. He tekevät yhteistyötä monen eri suunnittelijan kanssa, joihin kuuluu tanskalaisia ja ulkomaalaisia. Lisäksi he tuottavat monessa eri materiaalissa.

Visiona on aina se, että suunnittelun tulisi olla innovatiivista ja nykyaikaista sekä vaihtelevaa. Tämän tekee mahdolliseksi se, että suunnittelijoiden ikäjakauma on 27-90 vuoden välillä.
Acrobat Pöytävalaisin Musta - Normann Copenhagen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Amp Riippuvalaisin Pieni Valkoinen/Messinki - Normann Copenhagen
EUR 140,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Cap Pöytävalaisin Valkoinen - Normann Copenhagen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Phantom Riippuvalaisin Medium - Normann Copenhagen
EUR 1 105,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Shelter Pöytävalaisin Valkoinen - Normann Copenhagen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Phantom Riippuvalaisin Large - Normann Copenhagen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Bell Riippuvalaisin Medium Harmaa - Normann Copenhagen
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Näytetään 36 / 116 tuotteesta

Lisätietoja Normann Copenhagen -valaisimista

Vuonna 2009 yhtiö päätti laajentaa tuotevalikoimaansa huonekaluihin, ja aina tähän päivään asti Normann kehittää ja tuo markkinoille uusia ja jännittäviä tuotteita. Normann Copenhagen sijaitsee, ehkä vähemmän yllättävästi, Kööpenhaminassa. Yhtiön päätoimisto on Østerbron vanhassa elokuvateatterissa, jossa sillä on 1700 m2:n suuruinen näyttelytila. Tämä näyttelytila antaa asiakkaille mahdollisuuden yhdistää kokemuksen sisustussuunnittelun inspiraatioon.

Näyttelytilan perustamisen tavoitteena oli luoda mahdollisimman innovatiivinen ja inspiroiva myymälä. Yhtiön saamat useat palkinnot todistavat, että Normann Copenhagen onnistui tässä pyrkimyksessä – näyttelytilaa käytetään nyt kaikkeen muotinäytöksistä juhliin ja taidenäyttelyihin.

Jos olet kiinnostunut tanskalaisesta suunnittelusta, Normann Copenhagen saattaa olla juuri sopiva sinulle. Yhtiö kehittää ja valmistaa kaikki omat tuotteensa - ei ole mitään yhtä tanskalaista kuin se. Sillä on kumppanuuksia tanskalaisten ja kansainvälisten suunnittelijoiden kanssa varmistaakseen, että käytettyjen materiaalien valikoima on laaja. Visio on kuitenkin aina ollut suunnitella innovatiivisia ja uraauurtavia tuotteita. Osa tämän mahdollistavista prosesseista on kumppanuuksien luominen 27-90 -vuotiaiden suunnittelijoiden kanssa.

Normann on melko suosittu kansainvälisillä näyttämöillä ja sitä myydään yli 80 maassa. Tuotemerkki on saanut yli 50 palkintoa malleistaan, ja sen tyylille on ominaista pehmeät, lämpimät ja mattaiset värit, jotka sopivat kaikkiin koteihin. Yhtiön muotoilutyylillä on paljon annettavaa ja sen tuotevalikoima on valikoima erilaisia ja ainutlaatuisia valaisimia. Normann tarjoaa kaiken pöytävalaisimista riippuvalaisimiin ja lattiavalaisimiin sekä moderneihin ripustettaviin kattokruunuihin, jos se on enemmän tyyliäsi.


Mikä Normann Copenhagen -valaisin minun kannattaa valita?


Yrityksen nykyaikainen lähestymistapa ripustettavaan kattokruunuun on Bau-valaisin. Tämä ainutlaatuinen tuote on helppo koota geometrisen muotonsa ansiosta. Valaisin on suunniteltu koristeelliseksi, luovaksi ja ainutlaatuiseksi. Bau toimii kattokruununa kiitos sen hieman provosoivan ulkoasun. Se on saatavilla kahtena eri versiona: monivärisenä tai luonnollisena. Tämä valaisin on täydellinen minimalistiseen kotitalouteen, koska se auttaa luomaan dynaamista ilmaisua.

Toinen ainutlaatuinen valaisin Normann Copenhagenin kokoelmassa on Bell. Bell on saatavilla neljässä eri koossa, jotta voidaan varmistaa sen toimiminen kaikissa eri kodeissa. Hyvin harkitut yksityiskohdat, yksinkertainen muoto ja vahva ilmentäminen tekevät valaisimesta ihastuttavan ja ainutlaatuisen. Sen raaka ja teollinen ilme tekee siitä hyvin sopivan lähes kaikkiin sisätiloihin. Moderni Bell-valaisin voidaan ripustaa ruokapöydän ylle, keittiöön tai minne tahansa tuntuu hyvältä se ripustaa – minimalistinen tyyli tekee siitä mukavan ja helppokäyttöisen.
Normann Copenhagenin ripustettavat valaisimet ovat suosittuja – etenkin niiden lasiset versiot. Amp-tuoteperhe on saatavilla eri muodoissa, kokoina ja väreinä kuten punaisena, valkoisena ja kultaisena. Nämä valaisimet heittävät mukavan valon, joka toimii hyvin riippumatta niiden sijainnista kodissasi. Amp-kokoelman innoittaja on 1960-luvun hi-fi-laitteistot, minkä ansiosta niiden ainutlaatuinen modernin muotoilu herättää nostalgiaa. Valaisimissa on käytetty lasia ja marmoria, mikä tekee niistä pehmeän ja kevyen tuotteen ainutlaatuisella kulmalla.

Kauniiden ripustettavien valaisimien lisäksi Normann Copenhagen tarjoaa valikoiman tuotteita jokaiseen makuun. Sen jalallinen Hello-valaisin on saatavilla harmaana ja valkoisena. Yksinkertaisesta ulkonäöstä huolimatta valaisin tarjoaa pyöreitä muotoja, jotka auttavat luomaan silmäänpistävän kontrastin. Hello antaa mukavan valon, joka auttaa lisäämään luonnetta kaikkialle ympärilleen. Jos olet etsimässä uutta jalallista valaisinta, Normannin Hello saattaa olla juuri oikea valaisin sinulle.

Normannilla on valikoima jännittäviä, ainutlaatuisia ja ihastuttavia valaisimia, jotka auttavat sinua saamaan kaiken mahdollisen irti sisätiloistasi.


Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.