Miffy Valaisimet

Maailman söpöin lastenhuoneen valaisin on ilman muuta Miffy valaisin hollantilaiselta Mr. Marialta. Miffy hahmo tulee hollantilaisesta lastenkirjasta ja siitä on tullut ennätysajassa suuri menestys kaikkialla maailmassa!

Miffy on saatavilla kolmessa eri koossa - First Light, Original ja XL. Original koko tuli ensimmäisenä markkinoille ja tämä koko on täydellinen lattiavalaisimeksi lastenhuoneeseen. Valaisin on mukavan ja ystävällisen ilmeensä ansiosta hyvä ystävä lapsille ja täydellinen yölamppu, jos pikkuiset eivät halua nukkua ihan pilkkopimeässä yöllä. First Light on pienempi versio, joka ladataan USB-liittimellä helpottaen sen siirtämistä eri paikkoihin kotona, jos Miffy haluaa reissuun. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Miffyn XL versio, kooltaan 80cm, jos Miffy haluaa erottua edukseen huoneessa. Uusi lisäys Miffy perheeseen on riippuvalaisin Miffy Dream, jonka voi kiinnittää kattoon. Miffy Dream tekee lastenhuoneesta upean näköisen ja lapset rakastavat sitä!

Miffy on täydellinen lisäys lastenhuoneeseen ja sille on tietenkin tilaa myös olohuoneessa tai keittiössä, jos niin vain halutaan! Päivitä kotisi söpön ja erittäin modernin Miffy valaisimen avulla Mr.Marialta.

Löydät Miffy valaisimet alta.
Miffy First Light - Mr Maria
EUR 74,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Miffy Original Lastenvalaisin - Mr Maria
EUR 153,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Miffy XL Lastenvalaisin - Mr Maria
EUR 226,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Miffy Johto - Mr Maria
EUR 20,00
Tuotetta on varastossa
Miffy/LED Levy - Mr. Maria
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Miffy Dream Lastenvalaisin - Mr Maria
EUR 166,00
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä