Miffy Valaisimet

Maailman söpöin lastenhuoneen valaisin on ilman muuta Miffy valaisin hollantilaiselta Mr. Marialta. Miffy hahmo tulee hollantilaisesta lastenkirjasta ja siitä on tullut ennätysajassa suuri menestys kaikkialla maailmassa!

Miffy on saatavilla kolmessa eri koossa - First Light, Original ja XL. Original koko tuli ensimmäisenä markkinoille ja tämä koko on täydellinen lattiavalaisimeksi lastenhuoneeseen. Valaisin on mukavan ja ystävällisen ilmeensä ansiosta hyvä ystävä lapsille ja täydellinen yölamppu, jos pikkuiset eivät halua nukkua ihan pilkkopimeässä yöllä. First Light on pienempi versio, joka ladataan USB-liittimellä helpottaen sen siirtämistä eri paikkoihin kotona, jos Miffy haluaa reissuun. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Miffyn XL versio, kooltaan 80cm, jos Miffy haluaa erottua edukseen huoneessa. Uusi lisäys Miffy perheeseen on riippuvalaisin Miffy Dream, jonka voi kiinnittää kattoon. Miffy Dream tekee lastenhuoneesta upean näköisen ja lapset rakastavat sitä!

Miffy on täydellinen lisäys lastenhuoneeseen ja sille on tietenkin tilaa myös olohuoneessa tai keittiössä, jos niin vain halutaan! Päivitä kotisi söpön ja erittäin modernin Miffy valaisimen avulla Mr.Marialta.

Löydät Miffy valaisimet alta.
Miffy Sleep Light - Charlie & Friends
EUR 14,95
Tulossa varastoon: 3-5 päivässä
Boris First Light - Mr Maria
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Miffy Night Lamp - Charlie & Friends
EUR 49,95
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Snuffy First Light - Mr Maria
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Näytetään 7 / 7 tuotteesta
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #yesLampemesteren, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.