Tobia Scarpa

Syntynyt: 1935
Tunnettuja töitä: Biagio pöytävalaisin, Foglio seinävalaisin, Papillona lattiavalaisin, sekä paljon jännittäviä huonekaluja ja rakennuksia.
Koulutus: Arkkitehti ja suunnittelija

Historia
Italialainen suunnittelija Tobia Scarpa on arkkitehti Carlo Scarpan poika. Hän on tehnyt yhteistyötä vaimonsa Afran kanssa monelle suurelle kansainväliselle yritykselle, mukaan lukien Flos, Cassina, Knoll ja B & B Italia. Yhdessä he ovat kehittäneet hyödyllistä luksusdesignia, joka perustuu teknologiseen kehitykseen, sekä laajaan valikoimaan jännittäviä materiaaleja.

Sekä Tobia, että Afra ovat kouluttautuneet Venetsian Instituto Universitario di Architettura koulussa 1950-luvun lopulla. Sen jälkeen he aloittivat yhteisen uransa Venini-lasitehtaalla. Vuonna 1960 he avasivat oman suunnittelutoimiston Montebullanassa, jossa huonekalut kuten Chair Model 917 valmistettiin Cassinalle.

Tobia Scarpa ja Pier Castiglioni saivat tehtäväkseen suunnitella Dino Gavinan ensimmäisiä valaisimia heidän juuri perustetulle yritykselle ja tänä päivänä ei ole useita, jotka eivät tuntisi Flosia. "Papillona" valaisin Flosilta vuodelta 1973 oli yksi ensimmäisistä, jotka käyttivät uutta halogeeniteknologiaa.
Fantasma Piccolo Lattiavalaisin - Flos
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Biagio Pöytävalaisin - Flos
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Ariette Seinä/Kattovalaisin - Flos
Tarkista variantin varastotilanne
Foglio Seinävalaisin Chrome - Flos
Suos. hinta EUR 650,00
Tuotetta on varastossa
Näytetään 6 / 6 tuotteesta
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.