Tobia Scarpa

Syntynyt: 1935
Tunnettuja töitä: Biagio pöytävalaisin, Foglio seinävalaisin, Papillona lattiavalaisin, sekä paljon jännittäviä huonekaluja ja rakennuksia.
Koulutus: Arkkitehti ja suunnittelija

Historia
Italialainen suunnittelija Tobia Scarpa on arkkitehti Carlo Scarpan poika. Hän on tehnyt yhteistyötä vaimonsa Afran kanssa monelle suurelle kansainväliselle yritykselle, mukaan lukien Flos, Cassina, Knoll ja B & B Italia. Yhdessä he ovat kehittäneet hyödyllistä luksusdesignia, joka perustuu teknologiseen kehitykseen, sekä laajaan valikoimaan jännittäviä materiaaleja.

Sekä Tobia, että Afra ovat kouluttautuneet Venetsian Instituto Universitario di Architettura koulussa 1950-luvun lopulla. Sen jälkeen he aloittivat yhteisen uransa Venini-lasitehtaalla. Vuonna 1960 he avasivat oman suunnittelutoimiston Montebullanassa, jossa huonekalut kuten Chair Model 917 valmistettiin Cassinalle.

Tobia Scarpa ja Pier Castiglioni saivat tehtäväkseen suunnitella Dino Gavinan ensimmäisiä valaisimia heidän juuri perustetulle yritykselle ja tänä päivänä ei ole useita, jotka eivät tuntisi Flosia. "Papillona" valaisin Flosilta vuodelta 1973 oli yksi ensimmäisistä, jotka käyttivät uutta halogeeniteknologiaa.
Ariette Seinä/Kattovalaisin - Flos
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Biagio Pöytävalaisin - Flos
Tulossa varastoon: 4-6 päivässä
Fantasma Piccolo Lattiavalaisin - Flos
Tulossa varastoon: 4-6 päivässä
Foglio Seinävalaisin Nikkelii - Flos
EUR 497,00
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Fantasma Lattiavalaisin - Flos
Tulossa varastoon: 4-6 päivässä
Näytetään 7 / 7 tuotteesta
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #yesLampemesteren, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.