Santa & Cole

Nykyaikaisuus ja funktionaalisuus yhdistettynä urbaaniin designin lähestymistapaan, kuvaa Santa & Colen valaisimien luomisprosessia. Käsintehdyt valaisimet huokuvat korkeaa laatua ja estetiikkaa. Santa & Cole valaisimet on luoto pohjoismaiseen sisustukseen, jossa funktio, tunnelmallinen valaistus ja luonnon materiaalit saavat paljon huomiota. Vuodesta 1985 lähtien Santa & Cole on suunnitellut ja tuottanut heidän omia tuotteitaan. Heidän studionsa ja varastonsa sijaitsee Barcelonassa, Espanjassa.
Moragas Pöytävalaisin - Santa & Cole
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Cesta Metálica Pöytävalaisin Stainless Steel - Santa & Cole
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Näytetään 20 / 20 tuotteesta

Luo, sovella ja levitä tietoa “Erinomaisesta designista”

Valaisinmestarin valikoimasta löytät kauniit Santa & Cole valaisimet. Mutta heidän työnsä käsittää monia muitakin osa-alueita. Saatatkin siis törmätä Santa & Cole kirjoihin, huonekaluihin, kuten sohviin, nojatuoleihin, pöytiin ja tuoleihin. Valaisimia he valmistavat sekä ulko- ja sisätiloihin. Yritys myös toimittaa valaisimia julkisiin sektoreihin; katuvalaistusta, pyörätelineitä jne. Yritys valmistaa huonekaluja suurille teollisuusasiakkaille sekä toimistosisustusta viranomaisille ja laitoksille.

Santa & Cole pyrkii luomaan erinomaista designia, tämä toteutuu tuotteilla, joille ominaista on esteettinen alastomuus, kaunis muotoilu, funktionaalisuus ja korkea laatu. Nämä ominaisuudet löytyvät jokaisesta tuotteesta ja näkyvät selkeästi jokaisen valaisimen designissa.

Heidän designille ominaista on myös moderni ilmaisu. Santa & Cole tuotteet ovat helposti tunnistettavissa ominaismuotojensa ja materiaalivalintansa takia. Heidän suunnittelulleen ominaista on myös tietoisuus arjen esineistä - löydetyt esineet, suunnitellut ja uusitut esineet sekä pohdinnat käyttökokemuksestaan.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.