Kattotuulettimet

Kattotuuletinvalaisimien valikoimasta löydät useita eri tyylejä ja kokoja. Riippumatta siitä etsitkö valaisinta klassiseen vai moderniin sisustukseen, löydät sen täältä. Valitse laajasta valikoimasta kattotuuletinvalaisin kaukosäätimellä, joka varmistaa tuotteen helpon käytön.

Yhteistä eri kattotuulettimille on valo. Käytännöllisen yhdistelmän ansiosta saat ilmankiertoa ja valoa tilaan – yhdellä tuotteella. Sinun ei siis tarvitse valita hyvän valaistuksen ja hyvän sisäilman välillä. Tutustu valikoimaamme alla.
Piara Kattotuuletin Ø132 Clear - Lindby
Suos. hinta EUR 287,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Anneka Kattotuuletin Ø132 Silver - Lindby
Suos. hinta EUR 344,00
Tuotetta on varastossa
Pira Kattotuuletin Ø127 Silver - Arcchio
Suos. hinta EUR 424,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 10-14 päivässä
Propeller Riippuvalaisin Ø620 Brushed Aluminum - Serien Lighting
Suos. hinta EUR 1 334,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Propeller Riippuvalaisin Ø420 Brushed Aluminum - Serien Lighting
Suos. hinta EUR 1 334,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Propeller Riippuvalaisin Ø820 Brushed Aluminum - Serien Lighting
Suos. hinta EUR 1 334,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Näytetään 6 / 6 tuotteesta

Lisää syitä valita tuuletin kattoon

Kattoon sijoitettu tuuletin on usein tehokkain ilmankiertomuoto. Keskeisen sijainnin lisäksi katossa on enemmän tilaa isommalle tuulettimelle kuin lattialla tai pöydällä.

Kattotuulettimella rikot raskaan ilman, joka usein kerääntyy huoneen kattoon. Kattotuuletinta voidaan käyttää myös suuremmissa tiloissa lämmön jakamiseen, missä se muuten nousisi ylös painostaen ilmaa. Valitsemalla kattotuulettimen, jossa on sisäänrakennettu valaisin, sinun ei tarvitse valita hyvän ilmankierron ja hyvän valaistuksen välillä – tilaa tarvitaan vain yhdelle laitteelle.

Kattotuuletin makuuhuoneeseen tai töihin

Käytä kattotuuletinta huoneissa, joissa vietät pitkään aikaa, kuten makuuhuoneessa, toimistossa tai olohuoneessa. Kattotuuletin mahdollistaa paremman sisäilmaston. Käytä tuuletinta päästäksesi eroon raskaasta ilmasta, joka usein aiheuttaa väsymystä ja päänsärkyä. Tuuletinta voidaan käyttää myös lämmön jakamiseen koko taloon, sijoittamalla se kodin lämmönlähteiden lähelle tai suurten ikkunoiden viereen.

Kattotuuletin valolla ja kaukosäätimellä

Kattotuuletin yhdistetään usein johonkin nostalgiseen ja mukavaan. Kehityksen mukana on tullut lukemattomia erilaisia malleja - joillakin on nostalginen ilme, kun taas toiset omaavat modernin ja minimalistisen ilmeen. Aiemmin käytössä ollut perinteinen vetonaru on korvattu nykytekniikalla. Käytännöllisen ilmanvaihdon ja valaistuksen yhdistelmän lisäksi suurinta osaa on mahdollisuus käyttää kaukosäätimellä.

Toiminnot vaihtelevat, mutta useimmiten kaukosäätimen avulla voit käynnistää ja pysäyttää, sekä säätää pyörimisnopeutta ilman, että sinun tarvitsee nousta ylös. Sama koskee valon toimintaa, joka voidaan sytyttää, sammuttaa ja sen voimakkuutta voidaan säätää mukana toimitetulla kaukosäätimellä.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.