ferm LIVING Valaisimet

ferm LIVING sijaitsee Kööpenhaminassa, josta he työskentelevät yhdessä kansainvälisten käsityöläisten kanssa. Yritys luo huonekaluja, asusteita ja valaisimia tavoitteenaan luoda tasapainoa elämään, jossa on tilaa sekä kaaokselle että rauhalle, aikaa onnellisille hetkille. Heidän suurimpana tavoitteenaan on alusta alkaen ollut, että he voivat inspiroida ihmisiä luomaan tilan, jossa he tuntevat olonsa kotoisaksi.

Näe Sisustustuotteidemme valikoima merkiltä ferm LIVING täällä
Tiny Tischleuchte High Steel - ferm LIVING
Suos. hinta EUR 199,00
Tuotetta on varastossa
Bird Seinävalaisin Oiled Oak - ferm LIVING
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Arum Poytävalaisin Black - ferm LIVING
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Dou Varjostin Ø68 Natural - ferm LIVING
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Post Lattiavalaisin Solid/Sand - ferm LIVING
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Poem Pöytävalaisin White/Grass Green - ferm LIVING
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Collect Riippuvalaisin Hoop Low Cashmere - ferm LIVING
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Näytetään 36 / 165 tuotteesta

Kaikki alkoi tapetista - ferm LIVING

Yrityksen historia alkoi tapetista – tai ennemminkin sen puutteesta. Vuonna 2005 yrityksen perustaja ja taiteellinen johtaja Trine Andersen oli juuri muuttanut taloon hänen miehensä kanssa. He eivät millään löytäneet tapettia, joka sopisi heidän makuunsa, ja näin Trine päätti, että hänen tulisi itse luoda omansa. Tästä syntyi nopeasti 10 erilaista tapettia, jotka pääsivät esiin messuille Tanskassa – heillä ei ollut rahaa tuottaa kaikkia kymmentä, joten he aloittivat yhdellä tapetilla ja printeillä.

Tämä oli yrityksen ferm LIVING alku, joka nopeasti kasvoi suuremmaksi kuin he koskaan osasivat kuvitella. Tänä päivänä yritys on koti useille lahjakkaille työntekijöille ja heidän tuoteportfolionsa on laaja ja jatkaa vain kasvamistaan.

Tutustu merkin ferm LIVING valikoimaan, jossa skandinaavinen ote on saanut taiteellisen vivahteen – rauhallisia ja kauniita valaisimia, jota tuovat persoonallisuutta kotiisi. Kiinnitä erityisesti huomiota Hebe Pöytävalaisimeen, Large, joka 140 cm korkeudellaan on todella ideaali valinta koristeelliseksi lattiavalaisimeksi.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.