Toimitusaika

Kuinka kauan toimitus kestää?

Jos tuotetta on varastossa, kestää toimitus yleisesti 3-5 työpäivää. Kun tilauksenne lähtee meiltä, saatte sähköpostin, jossa on lasku/kuitti tilauksesta. Samana iltapäivänä/iltana saatte sähköpostin, jossa on seurantakoodi, jolla voitte seurata pakettia GLS:n Track & Trace-toiminnolla.

Sähköpostit tulevat Edisonilta. Edison on järjestelmä, joka hallinnoi Valaisinmestari.fi-tilauksia. Edison seuraa tilauksia ja varmistaa, että saatte ilmoituksen heti kun tilauksessa tapahtuu muutoksia tai päivityksiä.

Jos ette ole saaneet tilaustanne 10 työpäivän sisällä toimitusvahvistuksen vastaanottamisesta, otattehan yhteyttä asiakaspalveluumme: sähköpostitse info@valaisinmestari.fi tai puhelimitse 020 787 1616Toimitus osissa
Jos olette tilanneet useita tuotteita, mutta tuotteilla on eri toimitusajat, voitte jakaa toimituksen. Tämä on kuitenkin ainoastaan mahdollista, jos koko tilaus on tilattu Suomeen ja maksettu maksukortilla. Tällöin jokainen toimitus tulee omalla seurantakoodillaan, jolloin lähetämme jokaisesta oman sähköpostin.

Lisäkysymyksiä? Otattehan yhteyttä:

Puhelimitse 020 787 1616 ja sähköpostitse info@valaisinmestari.fi