Eva Solo Sisustustuotteet

Tutustu ainutlaatuisiin Eva Solon kodin lisävarusteisiin, kuten Carry-televisiotelineeseen, Rope-peiliin, Abalone-jakkaraan sekä Smile-hylly- ja Smile-yöpöytäsarjaan, joissa yhdistyvät esteettisyys ja toiminnallisuus parhaalla mahdollisella tavalla. Näitä koristeellisia ja käytännöllisiä esineitä on saatavana useina eri malleina, jotka sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Ainutlaatuisen muotoilunsa ja laadukkaiden materiaaliensa ansiosta Eva Solo -kodin tarvikkeet tuovat kotiisi sekä tyyliä että toiminnallisuutta. Löydä uusi TV-teline, baarijakkara, pyöreä peili, seinään kiinnitettävä yöpöytä tai älykäs hyllyjärjestelmä alta!

Katsele myös Eva Solon ainutlaatuisia valaisimia täältä.
Carry TV Stand Black - eva solo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Abalone Stool H65 Nature Oak/Cognac - eva solo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Smile Shelf Set Large Smoked Oak/Black - eva solo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Smile Shelf Set Large Oak/Grey - eva solo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Abalone Stool H75 Smoked Oak/Black - eva solo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Smile Bedside Table Shelf Smoked Oak/Black - eva solo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Rope Mirror Ø50 - eva solo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Abalone Stool H75 Nature Oak/Cognac - eva solo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Abalone Stool H65 Smoked Oak/Black - eva solo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Rope Mirror Ø70 - eva solo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Smile Shelf Set Small Oak/Grey - eva solo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Smile Shelf Set Small Smoked Oak/Black - eva solo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 4-6 päivässä
Näytetään 15 / 15 tuotteesta

Eva Solo TV-teline - yhdistyy tyylikkyys ja toiminnallisuus


Eva Solo TV-teline on täydellinen esimerkki tuotemerkin kyvystä yhdistää tyylikkyys ja toiminnallisuus. Nämä Carry TV-telineet tarjoavat tyylikkään ja modernin tavan esitellä televisiosi ja tarjoavat samalla kätevää säilytystilaa elektroniikalle ja medialaitteille, joita ei enää tarvitse ripustaa seinälle tai viedä tilaa hyllyistä tai kaapeista. Tyylikkään ja minimalistisen muotoilunsa ansiosta ne sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen modernista ja minimalistisesta perinteisempään ja klassisempaan.

Eva Solo TV-telineet on suunniteltu laatua ja kestävyyttä silmällä pitäen. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten metallista ja ruostumattomasta teräksestä, mikä antaa niille vankan rakenteen, joka kestää päivittäistä käyttöä ja kulumista. Niiden selkeät linjat ja yksinkertainen estetiikka tekevät niistä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat lisätä kotiteatteriinsa ripauksen eleganssia.

Eva Solon TV-telineellä saat paitsi toimivan huonekalun, jolla voit näyttää televisiosi, myös esteettisen lisän kotiisi. Halusitpa sitten tyylikkään mustan tai raa'an ruostumattoman teräksen TV-telineen, löydät varmasti tilaan sopivan mallin.

Pyöreä peili - ajatonta eleganssia mihin tahansa huoneeseen


Pyöreä peili on ajaton ja monipuolinen lisävaruste mihin tahansa huoneeseen. Eva Solon köysipeili tarjoaa paitsi käytännöllisen ratkaisun ulkonäkösi tarkistamiseen, myös tyylikkään ja tyylikkään lisän sisustukseesi. Näitä peilejä on saatavilla eri kokoisina, joten voit löytää juuri sinun kotiisi sopivan peilin.

Kylpyhuoneen, eteisen tai makuuhuoneen peili ei ole vain käytännöllinen kodin lisävaruste, vaan sitä voidaan käyttää myös koristeena kodissasi. Sijoita suuri peili olohuoneeseen tai eteiseen luomaan avaruuden tunnetta tai ripusta useita pieniä pyöreitä peilejä yhteen luodaksesi ainutlaatuisen ja huomiota herättävän seinänäyttelyn.

Eva Solo -peili on suunniteltu sekä toiminnallisuutta että estetiikkaa ajatellen, sillä ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten lasista ja nahasta, mikä antaa niille ylellisen ja tyylikkään ulkonäön. Nahkapeilillä on myös yksinkertainen ja ajaton muotoilu, joten ne sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustustyyliin modernista ja minimalistisesta klassiseen.

Baarijakkara - mukavuutta ja tyyliä kotiisi


Baarijakkara on jokaisen keittiösaarekkeen tai baaritiskin välttämätön kaluste. Eva Solo Abalone -baarijakkara tarjoaa mukavan istumapaikan lisäksi myös tyylikästä ja modernia muotoilua. Eva Solosta saat baarijakkaran selkänojalla, puisen baarijakkaran ja nahkaistuimella varustetun baarijakkaran, joten sinulla on kaikki mahdollisuudet löytää täydellinen baarijakkara keittiösaarekkeeseen tai baaritiskiin. Selkänojalla varustettu baarijakkara tarjoaa lisämukavuutta ja tukea, kun taas baarijakkara ilman selkänojaa sopii rennompaan ja epämuodollisempaan istumiseen. Siksi Eva Solon baarijakkara selkänojalla on ihanteellinen baarijakkara keittiöön, joten voit olla varma, että istut mukavasti ja tunnet olosi tuetuksi selkäpuolella.

Yksinkertaisen ja modernin muotoilunsa ansiosta Eva Solon baarijakkarat sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustustyyliin, erityisesti modernimpaan tai minimalistisempaan. Niiden kestävä rakenne ja mukavat istuimet tekevät niistä ihanteellisen valinnan sekä yksityiskoteihin että julkisiin tiloihin.

Seinään kiinnitettävä yöpöytä - älykästä säilytystä makuuhuoneeseen


Seinään kiinnitettävä yöpöytä on älykäs ja tilaa säästävä ratkaisu makuuhuoneeseen. Eva Solon Smile-yöpöytä toimii paitsi käytännöllisenä säilytyspaikan sisältävänä sivupöytänä, myös tyylikkäänä, modernina ja koristeellisena designelementtinä seinällä. Näitä yöpöytiä on saatavana eri väreissä, joten voit löytää täydellisesti sopivan sänkyyn ja makuuhuoneeseen.

Seinään kiinnitettävän yöpöydän avulla voit myös vapauttaa lattiatilaa sänkysi ympäriltä ja luoda tilavamman ja järjestäytyneemmän makuuhuoneen. Voit käyttää sitä esimerkiksi kirjojen, silmälasien, puhelimen ja muiden pienten esineiden säilyttämiseen, jotta ne ovat aina käden ulottuvilla, kun tarvitset niitä.

Eva Solo -yöpöydän suunnittelussa on huomioitu sekä toiminnallisuus että estetiikka, sillä saat pienen sivupöydän, joka on valmistettu korkealaatuisesta puusta, mikä antaa pöydälle vankan ja kestävän rakenteen, joka myös näyttää hyvältä seinällä. Smilen yksinkertainen ja moderni muotoilu tekee niistä täydellisen valinnan mihin tahansa sisustustyyliin, erityisesti moderniin ja minimalistiseen.

Seinähyllyt - organisoitua säilytystä tyylillä


Seinähyllyt ovat käytännöllinen ja tyylikäs tapa järjestää ja esitellä suosikkiesineitäsi. Eva Solon seinähyllyvalikoima, mukaan lukien Smile-hyllystösarja, ei tarjoa ainoastaan toiminnallista säilytystä, vaan toimii myös tyylikkäänä ja modernina sisustuselementtinä sisustuksessasi. Näitä älykkäitä, kapeita hyllyjä on saatavana eri kokoisina, muotoisina ja värisinä, ja niiden avulla voit luoda kotiisi täydellisen säilytys- ja esillepanotilan. Voit käyttää näitä hyllyjä esimerkiksi keittiössä, sillä ne tarjoavat ylimääräistä säilytystilaa keittiötarvikkeille, auttavat pitämään keittiön järjestyksessä ja siistinä ja tarjoavat helpon pääsyn keittiössä usein käyttämiisi esineisiin, sillä ne on sijoitettu käden ulottuville.

Näiden esteettisten ja toiminnallisten puuhyllyjen avulla voit vapauttaa lattiatilaa ja luoda lisää tilaa kotiisi. Lisäksi puuhyllyt tuovat luonnollista kauneutta, lämpöä ja rakennetta mihin tahansa huoneeseen, ja ne sopivat erilaisiin tyyleihin modernista maalaismaisemaan. Voit käyttää niitä kirjojen, kuvien, kasvien ja muiden koriste-esineiden esillepanoon, jolloin ne ovat olennainen osa sisustustasi missä tahansa huoneessa. Voit myös käyttää niitä avainten, postin ja muiden pienten esineiden säilyttämiseen, jotta ne ovat aina käden ulottuvilla, kun tarvitset niitä.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.