Tervetuloa Valaisinmestarin upeaan verkkomyymälään
Valaisinmestarin upeasta verkkomyymälästä löydät ainutlaatuiset ja laadukkaat valaisimet maailmankuuluilta suunnittelijoilta ja brändeiltä.
Asiakaspalvelun aukioloajat
Maanantai-Perjantai: 9.30 - 17.00 Lauantai-Sunnuntai: Suljettu 
Yrityksen tiedot
Valaisinmestari.fi Birkmosevej 18 6950 Ringkøbing Denmark
Bank : Danske Bank IBAN tilinumero: FI30 8146 9710 2181 31 Swift/ BIC Code: DABAFIHH Perustettu: 1999 ALV nro: DK-24210081 
Tiimimme
Valaisinmestarin ammattitaitoinen henkilökunta palvelee Sinua tehokkaasti ja ystävällisesti.
Laadukas design
Arvostamme laadukasta designin ja toiminnallisuuden liittoa  - tuotevalikoimamme on laaja mutta tarkkaan harkittu. Valikoimastamme löytyy valaisimet kaikkiin tarpeisiin: on moderneja, klassikoita, hauskoja, ajattomia, katseen vangitsevia, jännittäviä, hurmaavia, puhuttelevia...div>
Elämys
Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen valaisinelämyksen, kerromme sivuillamme tuotteiden, suunnittelijoiden ja brändien historiasta sekä inspiraation lähteistä. On kiva tietää tarinoista valaisimien ja designereiden taustalta.
Rakastatko sinäkin design valaisimia? Niin mekin! Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, ja me pidämme sinut ajan tasalla uusista designeista ja erinomaisista valaisintarjouksista!
Löydä meidät sosiaalisesta mediasta
Pidämme sinut ajan tasalla valaistustrendeistä ja -uutisista. Seuraa meitä - ota osaa kilpailuihin, hyödynnä erilaiset tarjoukset ja löydä inspiraatiota omaan sisustukseesi tunnelmallisista postauksistamme!
Lue lisää täältä
Mahdollisuus tehdä ostoksia kellon ympäri - parhaaseen hintaan
Verkkomyymälästämme löydät designvalaisimien klassikot ja uutuudet, monessa hintaluokassa. Ja mikä parasta - voit shoppailla milloin sinulle sopii parhaiten! Yli 100 euron tilauksissa on ilmainen toimitus.
Valaisinalan uutiset
Välitämme Sinulle kuumimmat uutiset ja trendit designvalaisimien maailmasta. Osallistumme säännöllisesti kansainvälisille messuille, workshoppeihin ja muihin alan tapahtumiin. Saamme jatkuvasti vierailijoita eri brändeiltä sekä vierailemme itse toimittajien ja valmistajien luona. Olemme ajan hermolla alan uutuuksista ja trendeistä - se näkyy myös valikoimassamme.
Verkkomyymälämme palvelevat ympäri maailmaa


YLI 16.000 TUOTETTA

26 MAATA SIS .COM

YLI 70 TYÖNTEKIJÄÄ

YLI 100 BRÄNDIÄ
Valaisinmestari on kovaa vauhtia matkalla designvalaisimien markkinajohtajaksi.
Valaisinmestarin ydinarvot
  • Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää - työskentelemme ahkerasti, sitoutuneesti ja motivoituneesti sen eteen
  • Olemme ammattitaitoisia ja kehitämme itseämme jatkuvasti
  • Tarjoamme laatua ja hyvää asiakaspalvelua
Yhteystiedot
Olet aina lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä kaikissa valaisimiin, valaistuksiin, valonlähteisiin jne. liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelumme on Sinua varten. Puhelin: 020 787 1616Sähköposti: info@valaisinmestari.fi
Valaisinmestarilla me välitämme ympäristöstä. Teemme kaikkemme välttääksemme muovin käyttöä pakkauksissa, käytämme uudelleen tuotelaatikoita sekä kierrätämme pahvia ja pakkauksia.