Tutustu värikkäisiin ja luoviin malleihin Selettin uudessa pöytävalaisimessa 'Life in plastic' - it's fantastic!

10. tammikuuta 2024
Tutustu värikkäisiin ja luoviin malleihin Selettin uudessa pöytävalaisimessa 'Life in plastic' - it's fantastic!
Maailmankuulusta blondista, yhdestä 1900-luvun tunnistettavimmista symboleista kertovan uuden elokuvan myötä kaunis pöytävalaisin Life in plastic, jonka löydät täältä, ei olisi voinut debytoida parempaan aikaan. Valaisin esittäytyy ironian keidas, joka on saanut inspiraationsa ikonisesta Barbie-nukesta, joka on valloittanut maailman siitä lähtien, kun ensimmäinen malli näki päivänvalon 1950-luvun lopulla.

Art Nouveau kohtaa pop-kulttuurin


Life in plastic -pöytävalaisin vetää siisteine pikkuhahmoineen selkeät linjat takaisin yksityiskohtaiseen jugendtyyliin, joka oli vallalla viime vuosisadan alussa ja on edelleen hyvin tunnistettavissa. Valaisimen muotoilukonseptia täydentävät runsaasti koristeltu valaisimen jalusta, jossa on monimutkainen ja aaltoileva lehtikuvio, kellomainen tekstiilivarjostin, jossa on pitsejä, hapsuja ja jäljitelmälistoja, ja lopuksi runsaasti koristeltu hahmokehys, joka tässä kauniissa uudelleentulkinnassa on laajennettu kokonaisuudeksi. Kun valaisin sytytetään, valo loistaa sekä tekstiilin läpi pehmeänä hehkuna että varjostimen alaosassa olevan valoaukon läpi korostaen kauniisti koko maisemaa.

Hyvin toteutettu muotoilu, joka vastaa Selettin luovaa linjaa


Pöytävalaisimen monivärinen muotoilu ja ihana yksityiskohtien huomioiminen, joka leimaa pöytävalaisimen jokaista millimetriä, on sekä suunnittelija Marcantonion että italialaisen designvalaisimien valmistajan Selettin, josta voit lukea lisää täältä. Marcantonio ja Seletti tekevät monivuotista yhteistyötä luodakseen ainutlaatuisia, hyvin tunnistettavia valaisimia, jotka ajattelevat valaistuksen käsitettä uudelleen ja käyttävät lamppua elävän taiteen välineenä.

Seletti on erikoistunut pöytävalaisimiin, joissa on luova ote. Tutustu Selettin laajaan pöytävalaisinvalikoimaan täällä!