Tutustu Margit Brandt Interieurin tyylikkäisiin valaisimiin ja kauniiseen sisustukseen.

13. syyskuuta 2023
Tutustu Margit Brandt Interieurin tyylikkäisiin valaisimiin ja kauniiseen sisustukseen.
Margit Brandtin nimi soi selvästi kaikille muotoilun ystäville. Brandt (s. 1945) on Tanskassa ja ulkomailla tunnettu muotoiluikoni, joka on 1960-luvun puolivälistä lähtien luonut luovan muotoiluuniversumin, joka tarjoaa sekä ylellisyyden tunteen että täydellisen hotellitunnelman, jonka jokainen voi tunnistaa ja arvostaa. Margit Brandtilla oli kyky tehdä suunnittelemistaan malleista sekä ajattomia, innovatiivisia että trenditietoisia, olipa kyseessä sitten takki tai kynttilänjalka. Tämän ansiosta hänellä on ollut erittäin laaja yleisö, joka arvostaa hänen mallejaan vielä tänäkin päivänä. Siksi Lampemesteren on ylpeä voidessaan esitellä laajan valikoiman trendikkään tanskalaisen suunnittelijan sisustustuotteita, myös valaisimia, ja jatkaa esteettisesti miellyttävien ja laatutietoisten mallien toimittamista tanskalaisiin koteihin.

Erityisen tyylikäs pöytävalaisinsarja, joka löytyy täältä,valottaa olohuoneen pimeät nurkat pehmeällä hehkullaan ja esteettisellä muotoilullaan. Sekä samettivarjostin että lasijalusta sopivat väriltään yhteen, ja varjostimessa on erityistä syvyyttä. Tämä luo kauniin leikin valaisimen pintaan ja on loistava esimerkki Margit Brandtin vertaansa vailla olevasta kyvystä luoda muotoiluja, jotka ovat sekä moderneja että ajattomia.

Jos haluat luoda viihtyisän tunnelman kynttilänvalon avulla, Margit Brandt Interieur tarjoaa runsaasti kauniita kynttilänpidikkeitä ja kynttilänjalkoja, jotka löydät täältä Kaikki kynttilänjalkoja on valmistettu kirkkaasta ja kestävästä kristallilasista, joka heijastaa valoa ja luo viihtyisän hehkun. Kaikissa kynttilänpidikkeissä on sama ohut profiili ja pyöreät lasielementit, joten niitä on helppo yhdistellä oman Margit Brandtin kristallikynttilänpidinmalliston luomiseksi.

Katsele Margit Brandtin koko valikoima kauniita luomuksia täällä.