Tuo tulevaisuus valaistukseesi WiZ:n avulla

18. huhtikuuta 2024
Tuo tulevaisuus valaistukseesi WiZ:n avulla
Viime vuosina elektroniikan älykkään ohjauksen tekniikka on saavuttanut uusia huippuja. Siinä missä ennen oli onni löytää lamppu, jossa oli himmennystoiminto tai säädettävä värisävy, uuden sukupolven älyvalaisimet tarjoavat ennennäkemättömiä mahdollisuuksia valon säätämiseen - ei vain kirkkauden ja värilämpötilan muuttamisen osalta, vaan myös valon kauko-ohjauksen, aika-asetusten ja jopa kokonaisten valaistusskenaarioiden osalta, jotta voit luoda täydellisen tunnelman mihin tahansa aikaan ja tilaisuuteen. Yksi älykkään valaistuksen kanssa todella läpimurron tehneistä tuotemerkeistä on hongkongilainen WiZ, joka on erikoistunut älykkääseen valaistukseen kohtuuhintaan, johon kaikilla on varaa.

Vuonna 2017 perustettu WiZ tarjoaa lamppuja, polttimoita ja lisävarusteita, joille kaikille on ominaista älykäs muotoilu, jonka avulla valonlähteitä voidaan ohjata käyttäjäystävällisen WiZ-sovelluksen avulla, jonka voi ladata ilmaiseksi puhelimeen, tablettiin tai muihin elektronisiin laitteisiin. WiZ on erikoistunut kattovalaisimiin, joita on usein suurempia sarjoja, joissa on erilaisia versioita, värivaihtoehtoja ja kokoja, jotta jokaiseen huoneeseen saadaan oikea valaistus. Katso kaikki WiZin älyvalot täältä!

WiZ-lampuilla voit tehdä mistä tahansa lampusta älykkään ja niitä on laaja valikoima, joten jokaiseen lamppumalliin löytyy WiZ-lamppu. Täältä löydät kaikki WiZ-lamput!

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä WiZ tarjoaa lisävarusteita, jotka laajentavat mahdollisuuksia sekä WiZ-valojen että kodin muiden elektronisten laitteiden älykkääseen ohjaukseen. Täältä löydät kaikki WiZ-tarvikkeet!

Futurististen ominaisuuksiensa ja suuren potentiaalinsa luonnollisena seurauksena kaikilla WiZ-valaisimilla on ultramoderni, virtaviivainen muotoilu, jossa on puhtaat, terävät linjat, neutraalit ja usein yksiväriset värisävyt sekä muotoilun kaunis yksinkertaisuus, joka tekee niistä uskomattoman helppoja sovittaa mihin tahansa sisustukseen.

Lue lisää WiZistä ja tutustu kaikkiin heidän kauniisiin tuotteisiinsa suoraan täältä!