Tuo innovaatioita ja kestävyyttä valaistukseen Made By Handin Flying Riippuvalaisimella

10. huhtikuuta 2024
Tuo innovaatioita ja kestävyyttä valaistukseen Made By Handin Flying Riippuvalaisimella
Jos rakastat luovaa ja innovatiivista muotoilua, joka huokuu persoonallisuutta ja luonnetta, uusi riipussarja Flying Riippuvalaisin on sinua varten! Valaisimen muotokielelle ominaiset pehmeät, orgaaniset kaaret ja leijaileva ulkonäkö tekevät helposti selväksi, mistä valaisin on saanut nimensä. Flying Riippuvalaisin erottuu sarjana, jossa kestävyys on otettu huomioon prosessin jokaisessa vaiheessa, sillä sen 3D-neulottu lampunvarjostin on valmistettu minimaalisella materiaalihävikillä ja sen rakenne mahdollistaa valaisimen purkamisen ja sen osien materiaalien kierrättämisen.

Taideteos todelliselta muotoilun mestarilta


Sarjan suunnitteli vuonna 2023 Boris Berlin, joka on varmalla kädellään ja uteliaisuudellaan jättänyt ratkaisevan jäljen tanskalaiseen muotoiluun, mikä tekee hänestä yhden aikamme innovatiivisimmista tanskalaisista sisustussuunnittelijoista. Vuonna 1983 hän perusti Boris Berlin Designin, ja vuonna 1987 hän perusti Poul Christiansenin kanssa Komplot Designin. Yhdessä he muokkasivat skandinaavista designia 20 vuoden ajan. Vuonna 2010 Boris Berlin yhdisti voimansa Aleksej Iskosin kanssa Iskos-Berlin-yrityksessä, ja vuonna 2017 hän palasi Boris Berlin Designin solistina. Boris Berlin näkee muotoilun linkkinä taiteen ja tekniikan, tuottajan ja käyttäjän, eri kulttuurien, perinteen ja innovaation, rationaalisuuden ja intuition välisessä jännitteessä. Näiden vastakohtien välinen jännite on onnistuneen suunnittelun edellytys, kuten köysikävijällä, joka tarvitsee erittäin kireän linjan säilyttääkseen tasapainonsa.

Tämä herkkä tasapaino näkyy selvästi Flying Riippuvalaisin -mallissa, jonka kauniin muotoilun jokainen millimetri on huolellisesti mitattu ja viritetty vastaamaan muita. Valaisinta on saatavana kolmessa eri koossa ja neljässä kauniissa värissä.

Katso koko Flying Riippuvalaisin -sarja täältä!