Tervetuloa uusi All Star-suunnittelijatiimi NINE

3. marraskuuta 2023
Tervetuloa uusi All Star-suunnittelijatiimi NINE
Moderniin sisustukseen erikoistunut upouusi tuotemerkki on tullut markkinoille, ja nuoresta iästään huolimatta sillä on jo runsaasti kauniita luomuksia, jotka kaunistavat sisätiloja ja parantavat jokapäiväistä elämää käytännöllisillä ja sovellussuuntautuneilla malleillaan. NINE perustettiin vuonna 2023 yhdeksän kollegan toimesta tanskalaisesta Nine United -yrityksestä, joka on useiden tunnettujen tuotemerkkien, kuten &tradition, Stellar Works ja Verpan, takana. Perustajilla oli yhteinen unelma luoda todellinen yleiseurooppalainen design-brändi, jonka perustana ovat kestävyys ja käytettävyys.

NINEn perustajat kuvaavat taustalla olevia ajatuksia raikkaaksi suoraviivaisuudeksi, jossa on mielessä käytettävyys. NINEn tuotteet on suunniteltu käytettäviksi, päivitettäviksi, korjattaviksi ja kierrätettäviksi, kun ne ovat täyttäneet tarkoituksensa. NINE:ssä kestävyyttä lähestytään kokonaisvaltaisesti, ja siinä otetaan huomioon tuotanto, käyttö, käyttöikä ja kaikki sen jälkeinen. Tämä ajatus näkyy NINEn suunnittelussa, jolle on ominaista kaunis yksinkertaisuus ja joka vaikuttaa yksinkertaiselta sekä ulkonäöltään että toiminnaltaan. Piilotettujen yksityiskohtien ja läpinäkymättömien mekanismien puuttuminen antaa NINEn eri mallistoille avoimen ja intuitiivisen ilmeen, jonka ansiosta ne ovat helposti saatavilla ja niistä on helppo nauttia jokapäiväisessä elämässä. Jos haluat tietää lisää NINEsta ja nähdä kaikki heidän kauniit mallinsa, löydät ne täältä.


Brändi on erikoistunut ensisijaisesti kaikenlaisiin kodin tarvikkeisiin ja asusteisiin, jotka löydät täältä.

NINE tarjoaa kuitenkin myös runsaasti kauniita lamppumalleja. Etenkin riippuvalaisimien osalta NINElla on monia kauniita malleja, jotka on luotu yhteistyössä monien tunnettujen suunnittelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa.

Katso kaikki NINEn valaisimet täältä.