Tehokas valaistus kaikkiin tiloihin SLV:n Asto Tube -sarjan avulla

29. huhtikuuta 2024
Tehokas valaistus kaikkiin tiloihin SLV:n Asto Tube -sarjan avulla
Monipuolisuus ja käytettävyys ovat aina kulkeneet käsi kädessä kestävien ja laadukkaiden valaisimien kanssa saksalaisilla valaisinmestareilla SLV:llä, josta voit lukea lisää täältä. Yhteisessä pyrkimyksessä luoda mahdollisuuksien valaistusmallisto, jossa on yksinkertainen ja johdonmukainen suunnittelukonsepti, lampputyyppejä jokaiseen tarkoitukseen ja tehokas mutta mukava valaistus, joka auttaa käyttäjiä joka päivä, syntyi Asto Tube. Valaisinmallistoon kuuluu katto-, riippu- ja seinävalaisimia sekä pinta-asennettavia valonheittimiä, joten sopiva malli löytyy, tarvitsetpa sitten perus-, lisä- tai korostusvalaistusta. Valaisimiin voi valita yhden tai useamman valonlähteen, ja jokainen malli on saatavana sekä mustana että valkoisena, joten voit yhdistellä valoja ympäristöön sopiviksi.

Kaikille Asto Tube -valaisimille on ominaista virtaviivainen ja yksityiskohtia vähentävä muotoilu. Valaisinpäässä on yksinkertainen, sylinterimäinen muoto, joka luo keskitettyä valaistusta häikäisemättömällä hehkulla GU10 LED-lampuilla. Minimalistinen ulkomuoto tekee Asto Tube -valaisimista huomaamattoman elementin sisustuksessasi, joka häivyttelee huomaamattomasti taustalle ja valaisee ympäristön parhaalla mahdollisella tavalla. Tämäntyyppinen muotoilu ja valaistuksen laatu sopivat erityisen hyvin nykyaikaisiin, yksinkertaisuuteen taipuvaisiin koteihin, mutta ne voidaan myös integroida onnistuneesti myymälätiloihin ja muihin kaupallisiin tiloihin.

Kaiken kukkuraksi valon sävyä voidaan muuttaa Asto Tube -sarjan varaosina myytävien erillisten heijastimien avulla. Tässä voit valita kultaisen, hopeisen, kuparisen tai tumman violetin heijastimen, jolloin valaistus vaihtelee kauniisti. Katso kaikki nykyaikaiset Asto Tube -mallit ja varaosat täältä!