Tee valaistuksestasi joustavampi kuin koskaan aiemmin Grupa Designsin Arigato Palace Triple Ceiling Light -valaisimella.

4. lokakuuta 2023
Tee valaistuksestasi joustavampi kuin koskaan aiemmin Grupa Designsin Arigato Palace Triple Ceiling Light -valaisimella.
Modernistiseen muotoiluun perustuva Arigato Palace Triple Ceiling Light -valaisin tarjoaa toiminnallista joustavuutta ja käytännöllistä valaistusta, joka hyödyttää monia erilaisia tiloja. Runko koostuu kolmesta varresta, joista kukin päättyy varjostimeen, jota voidaan kääntää ja kääntää ristikkäin valon suunnan säätämiseksi äärimmäisen tarkasti. Jokaisessa varjostimessa on pieni kapseli, joka suojaa valonlähdettä häikäisemättömän valaistuksen varmistamiseksi. Joustavat varret ja varjostimet tarjoavat käytännöllisen mahdollisuuden järjestää valaistus juuri haluamallasi tavalla. Jos tarvitset keskitettyä valaistusta, voit tuoda varret yhteen niin, että varjostimet ovat rykelmässä. Jos taas haluat hajavaloa, voit levittää varjostimet eri suuntiin tai antaa varjostimien osoittaa ylöspäin kohti kattoa, jolloin syntyy pehmeä epäsuora hehku, joka luo huoneeseen kauniin taustavalon.

Arigato-kattovalaisinta on saatavana valkoisena ja mustana värivaihtoehtona, jotka näet täältä.

Muutakin kaunista mallia samassa sarjassa

Kattovalaisin on osa Grupa Productsin laajaa Arigato-sarjaa. Japaniksi "Arigato" tarkoittaa "kiitos", ja se liittyy perinteisten kamppailulajien osoittamaan rituaaliseen kohteliaisuuteen. Grupa on pyrkinyt kiteyttämään tämän ainutlaatuisen estetiikan joustavaan valaisimen muotoiluun, jossa säädettävät varret voidaan asettaa teräviin kulmiin ja luoda aidon taistelulajimestarin sirojen mutta tarkkojen liikkeiden siluetti. Ketterä Arigato on saatavana pöytä-, katto-, seinä- ja lattiamallina, joten siitä voi hyötyä missä tahansa huoneessa. Yksivärinen, neutraali värimaailma, joka on ominaista kaikille sarjan valaisimille, sopii hyvin yhteen johdonmukaisen minimalistisen estetiikan kanssa. Katsele koko Arigato-sarjaa täältä