Saat enemmän joustavuutta ja enemmän valaistusvaihtoehtoja Nemo Lightingin Swan-säädettävällä seinävalaisimella.

28. elokuuta 2023
Saat enemmän joustavuutta ja enemmän valaistusvaihtoehtoja Nemo Lightingin Swan-säädettävällä seinävalaisimella.
Jos kaipaat valaistukseltasi enemmän valikoimaa ja itsenäisyyttä, Nemo Lightingin Swan Adjustable Wall Light on oikea valaistusmalli sinulle. Valaisimelle on ominaista vertaansa vailla oleva joustavuus yhdistettynä yksinkertaiseen ja moderniin muotoiluun, joka tekee tästä mallista tervetulleen lisän mihin tahansa toimistoon tai työpöydälle.

Innovatiivinen muotoilu käytännöllisyys mielessä

Swan Adjustable Wall Light -seinävalaisimen on suunnitellut saksalainen muotoilija Bernhard Osann, joka on valmistunut Hampurin yliopistosta ja jolla on ollut oma suunnittelustudio vuodesta 2014 lähtien. Osannin lähestymistavalle muotoilun käsityötaitoon on ominaista esineiden yksinkertaistaminen sekä geometristen muotojen ja fysiikan lakien kokeilut, joiden tavoitteena on löytää uusia, epätavanomaisia ratkaisuja sisustussuunnitteluun. Tuloksena on minimalistisia ja dynaamisia rakennelmia, jotka liikkuvat ja ovat vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa uusilla, innovatiivisilla tavoilla.

Tämä lähestymistapa näkyy selvästi Swan Adjustable Wall Light -seinävalaisimen suunnittelussa. Rungossa on silmiinpistävä pituus, jonka ansiosta valon suuntaa voidaan säätää lukemattomilla tavoilla. Valoa voidaan säätää vaakasuunnassa 180 astetta, ja nerokkaan narumekanismin ansiosta myös pystysuuntaista kulmaa voidaan säätää 40 astetta. Tietenkin myös itse valaisinpäätä voidaan kallistaa, jotta valaistus olisi mahdollisimman joustavaa. Valaisin lähettää sisäänrakennetusta LED-valonlähteestään suhteellisen tarkennettua valoa käytännöllisenä, suorana alasvalona. Mukana tulevan hunajakennosuodattimen avulla voit himmentää valoa pehmeämmän ja häikäisemättömämmän valon aikaansaamiseksi. Kaapelissa sijaitsevassa valokatkaisimessa on sisäänrakennettu himmennystoiminto, joka aktivoituu pitämällä kytkintä alhaalla.

Swan Adjustable Wall Light -seinävalaisimella saat paitsi älykkään ja joustavan valaistusratkaisun kaikkiin aikoihin ja tarkoituksiin, myös käyttäjäkeskeisen ja korkealaatuisen design-taideteoksen. Katso lisää Bernhard Osannin upeita luomuksia täältä.